Oldstonegirl Kimdir?

Konu sahibi son olarak 1856 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşşşlaar. :) adım Tülay. aslen Sakaryalıyım ama kocaelide doğdum büyüdüm. Ama bayadır Kocaelimden uzaktaydım Konyada okudum 1 sene fakat lakin okulumu dondurup başka unıye geçiş yapmak için hazırlandım :) Bomba gibiyim :p
Küçüklükten beri bi değişiğimdir Matematik fen derslerini çok sevmişimdir hep :cici: Son sene aklımı çeldiler ve Beden eğitimi ögretmeni olmak istedim bi an. Ve besyo okudum 1 sene. Ama sor bana pişman mıyım? Sayılır yani Matematik okumak dururken ve bendede o zeka varken gidip Besyo okumakta ayrı bi delilikti =) Ama zevkliydide. :cici:
Avatarımda görmek üzere oldugunuz kisi benim. Orda ne görüyoruzki diceksiniz haklısınız.. Gözlerim var işte :D Mavi gözlü esmer bi şahsiyetim=)
Aşktan yana pek şansım olmadı denilebilir. Benim sevdiğim beni sevmedi beni sevenleride ben sevmedim :D Bu biraz isyankarca bi söz oldu ama ee napacann mecbuuur. :cici:
Oldstonegirl demek eskitaşkız demek. Bu nicki bana veren sayın değerlii arkadasım bitanem Oldstoneboy Uğur'umm. Bi çok forumda bu nickleri kullandık (: Reklam yapmadım :dyg:
Pek fazla kankam, kız arkadaşım yoktur. Ablam vardır o herşeye değer ablam demeyelim ya aramızda 1 yaş var Tuğçem o benım bıtanem :) Tek kankam o benım :) Bu lafıda hiç sevmem ama siz anlayın diye diyorum kankayı. Yanı tek sırdaşımm herbişeyim. Birde Gül'üm vardıır. Gül ben Tuğçe ayrılmaz 3lüler :)
Kin tutan birisiyim. Çok pis kin tutarım =) Dışardan havalı gibi görünsemde tanısanız cok seversınız derler ya aynı öyleyim :)
Gerçi tanıyıpda hala sevemeyenler var onlar ayrı :)
Aa ben yaşımı söylememişim :p 19 yaşındayım :)
Bu forumda hiç arkadasım yok kendimi çok yalnız hıssedıyorum. Arada bi gelip gidiyorum zaten neyse böyyyle arkadaşlar. Burak Özciviti çok severim ayrıca Bulent ınal hastasıyım :P

Pek fazla dicek bişey kalmadı sanırım :)

Beni de geçmişsin sen çenesi düşün bir hatunsun belli (: benimkinden daha uzun bir tanıtım olmuş ara sıra uğrama sürekli bekleriz Tülay,yazma tarzından ve anlatma şeklinden anladığım kadarıyla eğlenceli bir tipsin seni tanımak güzeldi.

Zeki olduğumu zannederim ama zekam zayıftır. Üzerine hiç düşünmediğim, bktan alışkanlıklarla dolu hayatım var.

Kimin?

Tabi ki benim. Shakira'ya ağız suyu akıtır, Pamela'ya taparım. Sarışın, mavi gözlüyüm. Diyeceksin ki, "görmedim". Biliyorum.

Bir tane kankam var. Bir tane apam var.

Küstah izlenimi uyandırsam da karakterim bu. Esasen soytarıyım.

Yep yep yep yep.

Aşktan yana yüzüm gülmedi. Gördüğüm her güzeli sevdim, güzeller aptallığımdan beni sevmedi. Güzel olmayanları sevmedim. E, onlar da beni sevdi çünkü onlardan güzeldim. Böylece denge hiç kurulamadı.

Bu arada, Taylor'un köpeği olurum. Ari ırkın yiğit temsilcisi.

Başta da ifade ettiğim gibi, matematik okuyacak zekam var ama kahrolası bir gerizekalıyım.

Dipnot: Ağzının suyunu akıtmaya başlayanlar var.

Beni de geçmişsin sen çenesi düşün bir hatunsun belli (: benimkinden daha uzun bir tanıtım olmuş ara sıra uğrama sürekli bekleriz Tülay,yazma tarzından ve anlatma şeklinden anladığım kadarıyla eğlenceli bir tipsin seni tanımak güzeldi.

Aynen öyle olduğumu söylerler :p Teşekkür ederimm =)

Zeki olduğumu zannederim ama zekam zayıftır. Üzerine hiç düşünmediğim, bktan alışkanlıklarla dolu hayatım var.

Kimin?

Tabi ki benim. Shakira'ya ağız suyu akıtır, Pamela'ya taparım. Sarışın, mavi gözlüyüm. Diyeceksin ki, "görmedim". Biliyorum.

Bir tane kankam var. Bir tane apam var.

Küstah izlenimi uyandırsam da karakterim bu. Esasen soytarıyım.

Yep yep yep yep.

Aşktan yana yüzüm gülmedi. Gördüğüm her güzeli sevdim, güzeller aptallığımdan beni sevmedi. Güzel olmayanları sevmedim. E, onlar da beni sevdi çünkü onlardan güzeldim. Böylece denge hiç kurulamadı.

Bu arada, Taylor'un köpeği olurum. Ari ırkın yiğit temsilcisi.

Başta da ifade ettiğim gibi, matematik okuyacak zekam var ama kahrolası bir gerizekalıyım.

Dipnot: Ağzının suyunu akıtmaya başlayanlar var.

Canım bunu benım konuma neden yazdın :p

@oldstonegirl çok tatlı bir anlatım tarzı olmuş. Seni tanımak güzeldir, matematik çok pratik ve eğlenceli bir ders ben de seviyorum ama yetiştiğim eğitim sisteminden dolayı biraz düşük başarı gösterdim ama matematik sorusu çözmek zevk verir bana. Sana hayat boyu başarılar güzel arkadaşım :) Aşktan yana şanssızım diyorsun ben de öyleydim. Benim çok sevdiğimi Allah da çok sevdi ; ) Belki ileride daha iyisi ile karşılaşacağın için böyledir. Asil ve kaliteli insanlar hep yalnızdır unutma :) en önemli ayrıntıyı görmemişim :) Fenerbahçe! Gözlerin çok hoş, renkli göze zaafım var!

@oldstonegirl çok tatlı bir anlatım tarzı olmuş. Seni tanımak güzeldir, matematik çok pratik ve eğlenceli bir ders ben de seviyorum ama yetiştiğim eğitim sisteminden dolayı biraz düşük başarı gösterdim ama matematik sorusu çözmek zevk verir bana. Sana hayat boyu başarılar güzel arkadaşım :) Aşktan yana şanssızım diyorsun ben de öyleydim. Benim çok sevdiğimi Allah da çok sevdi ; ) Belki ileride daha iyisi ile karşılaşacağın için böyledir. Asil ve kaliteli insanlar hep yalnızdır unutma :) en önemli ayrıntıyı görmemişim :) Fenerbahçe! Gözlerin çok hoş, renkli göze zaafım var!
Canım benım çok tatlısın :) Aynende öyle. Umarım öyle olur :) Teşekkür ederimmm çok öptüm :cici:

Vay matemetik zekası var ama sen mat okuma :D Bu arada yaşın küçükmüş üniversite okumana rahmen :) Hadi bakalım geleceğin iyi matematik öğretmeni olursun inşallah :D
Biraz kaynaş foruma forum oyunları oyna arkadaş bulacaktır seni eminim :)

Vay matemetik zekası var ama sen mat okuma :D Bu arada yaşın küçükmüş üniversite okumana rahmen :) Hadi bakalım geleceğin iyi matematik öğretmeni olursun inşallah :D
Biraz kaynaş foruma forum oyunları oyna arkadaş bulacaktır seni eminim :)

O öyle bi cılgınlıktı diyelim :D Umarım canım benım ınsallah. Okul hayatına 6 yasında basladım sonucta herkes gibi ((:
Forum oyunlarını pek sevmıyorum ama bakıcaz çaresıne (:

tek ayrilan yanimiz, benim goz yesil senin mavi dostum :p
yaslarimiz bile ayni, hayirlisi be gulum :D
seni tanimak guzeldi, Allah sevdigine bagislasin :)

Güzel bir tanıtım olmuş :) By arada sonsuza dek arkadaşmışız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri