Olaylara Fransız Kalmak

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bazen etrafımızdaki olayları anlamadığımızda verdiğimiz tepkidir.

Aynen öyle. Ben hayatta olanlara, özellikle de forumda olanlara cok fena fransiz kaliyorum. Bu forumun en fransiz üyesi benim. Tek basina bir ülke gibiyim hicbir seyden haberim olmuyor. :cici:
Evet evet, benim cok kullandigim bir cümle. (:

Sanirim bugune kadar hic boyle bisey yasamadim. Analizim ve izlenimim iyidir, neyin nerden ciktigini, ne sekilde dusunuldugunu, ne sekilde bir plan oldugunu hep sezmisimdir (:

Ehe :$ Aslinda benle ilgili bi durum degil kendini zeki sanan aptallari cozmek hicte zor degil ;)

Tabi tabi kesin seni fransiz seniii :p

Hadi oradan, bu alem benim kadar olanlari sezip oskarlik senaryo yazan insan gördü mü acaba. (: Fransiz kalmak baska bir sey hih.

Bak gordun mu burada sair'in bahsettigi aslinda seni de cozmus olmasidir ((:
Biliyorum seni :d

ZeN burada fransiz kaldim derkennnn olanlari anlamiyorum diyor. Kimin eli kimin cebinde veya kim niye kavga edip duruyor anlamiyorum, kimse bana bir sey söylemiyor diyorrrr efendim Allah Allah. Yarim akilli olmak zor. (:

ZeN burada fransiz kaldim derkennnn olanlari anlamiyorum diyor. Kimin eli kimin cebinde veya kim niye kavga edip duruyor anlamiyorum, kimse bana bir sey söylemiyor diyorrrr efendim Allah Allah. Yarim akilli olmak zor. (:

Bak hala konusuyor :Q tamam bunlari sen anlamiyosaaan bende zenciyim .d

Yaşanan bazı şeyleri anlayamadığımızda verilen tepki. Yaşanan olaylardan bir şey anlamayınca ben yine olaya Fransız kaldım deriz.

Ben çoğu zaman fransız mode oluyorum zaten :T:

Bazı olayların dışında olduğumuzda, o olayla ilgili bilgimiz olmadığında kullanırız.

Geri