Olaylar karşısında yapıcılığınızı her zaman korur musunuz?

Konu sahibi son olarak 597 gün önce görüldü

• Evet Yapıcıyımdır

Kullanılan: 2 66.7%
  • Hayır Yıkıcıyımdır

Kullanılan: 1 33.3%
  • Fikrim yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

hangisini işaretleyeceğim bilemedim. Bazen öyle bir an geliyor ki yapıcı olamıyorum yıkılacak ne varsa yıkıyorum ama bazen de yapıcılığımı alkışlıyorum şaşırıyorum .p

hangisini işaretleyeceğim bilemedim. Bazen öyle bir an geliyor ki yapıcı olamıyorum yıkılacak ne varsa yıkıyorum ama bazen de yapıcılığımı alkışlıyorum şaşırıyorum .p

Kendin bile kararsızsın yani.:)

Çoğu zaman korurum. Ancak bazen fevri davranışlar da sergiliyorum.

ßaktım DüzeLmiyor , ßir Düğümde ßen Atarım..

yapıcı olun , ama sıvacı olmayın

Hayır. Güzel bir yapı için bazen temeli baştan atmak gerekir.

Her seye yapıcı olacagım dıyen ınsanlara da guvenemem. Insanları kontrol etmeye calısan samımıyetsız ınsanlardır.

Gercekcı olmak lazım olmayanı oldurmaya calışmanın anlamı yok.

Yerine göre. Bunu mutlak bir düşünce ve davranış olarak görmüyorum. Bazen yapıcı olmanın en iyi yolu köküne kibrit suyu dökmektir.

Yikilmasi gerekiyorsa yikar atarim, mizacim boyle.
Söz konusu bir baskasinin meselesi ise de genelde gerçekçi davranirim, boşa kürek ceksin istemem lakin o illa iyi düşünmek istiyorsa da zorlamam birakirim düşünsün.

bugün yemek yerken dilimi ısırdım.ortalığı yıktım bu olay karşısında nasıl yeni hücre üreteyim.

Eğer beni çok üzen ya da yıpratan bir durum varsa ve sakin olmamı sağlamazsa biri maalesef bunu yapamam.

Ama başka birinin bir durumu olsun bütün gücümle yaparım bunu sanırım terzi gibi kendi söküğünü dikemeyen biriyim.

Telefonumdan tepetaklak kullanılarak gönderildi

Geri