Moonwalker
Üye
-
-
-
-
-
Belki de bu seçimlerde Akp iktidardan düşecek.
Ve üç parti Koalisyon kuracak.
O an Türkiyenin işi bitmiştir. 3 lü koalisyonlarda paylaşılan 3 bakanlık vardır. Ve bunu kimse değiştiremez.
1. İç işleri bakanlığı
2. Adalet bakanlığı
3. Milli eğitim bakanlığı.
Şimdi HDP nin bu bakanlıklardan birini aldığında olacakları ön görelim.
İç işleri bakanlığı; Tüm polis teşkilatına dağdan inen ve içimizde yaşayan PKKlı teröristler yerleştirilecek.
Yada Milli Eğitim bakanlığı; Çocuklarımız atanmış Pkklı öğretmenlere emanet !
Ya Adalet Bakanlığını alırlarsa ? Apo serbest, hapishanede hüküm giymiş PKK lı teröristlerin hepsi serbest.
Peki CHP ?
Dhkp-c ye yakınlığıyla bilinen şarkıcı millet vekilleri adayları, Savcı cinayetini işleyen Teröristlerin Chplileri arabulucu olarak istemesi.
Aynı HDPde ön görülenleri PKK değil Dhkp-c olarak Chp ye uyarlayın.
Tek güvenilir MHP olduğunu düşünürsek, ilerleyen aylarda Hdp ve Chp ile yaşayacakları çatışmayı, ülkenin ne hale gelebileceğini sizlerin hayal gücüne bırakıyorum.
Akp iktidardan düşmeli belki ama bu Muhalefete karşı değil !
Daha sağlam, güvenilir partiler kuruluncaya kadar Akp iktidarı, Türk halkının yararınadır diye düşünüyorum.
En azından Mhpnin koalisyon kurabileceği tek parti Akp olmalıdır.
Fikirlerim hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Ve üç parti Koalisyon kuracak.
O an Türkiyenin işi bitmiştir. 3 lü koalisyonlarda paylaşılan 3 bakanlık vardır. Ve bunu kimse değiştiremez.
1. İç işleri bakanlığı
2. Adalet bakanlığı
3. Milli eğitim bakanlığı.
Şimdi HDP nin bu bakanlıklardan birini aldığında olacakları ön görelim.
İç işleri bakanlığı; Tüm polis teşkilatına dağdan inen ve içimizde yaşayan PKKlı teröristler yerleştirilecek.
Yada Milli Eğitim bakanlığı; Çocuklarımız atanmış Pkklı öğretmenlere emanet !
Ya Adalet Bakanlığını alırlarsa ? Apo serbest, hapishanede hüküm giymiş PKK lı teröristlerin hepsi serbest.
Peki CHP ?
Dhkp-c ye yakınlığıyla bilinen şarkıcı millet vekilleri adayları, Savcı cinayetini işleyen Teröristlerin Chplileri arabulucu olarak istemesi.
Aynı HDPde ön görülenleri PKK değil Dhkp-c olarak Chp ye uyarlayın.
Tek güvenilir MHP olduğunu düşünürsek, ilerleyen aylarda Hdp ve Chp ile yaşayacakları çatışmayı, ülkenin ne hale gelebileceğini sizlerin hayal gücüne bırakıyorum.
Akp iktidardan düşmeli belki ama bu Muhalefete karşı değil !
Daha sağlam, güvenilir partiler kuruluncaya kadar Akp iktidarı, Türk halkının yararınadır diye düşünüyorum.
En azından Mhpnin koalisyon kurabileceği tek parti Akp olmalıdır.
Fikirlerim hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?