Olası Başkanlık/partili C.başkanlık sistemine?

Konu sahibi son olarak 2131 gün önce görüldü

Olası Başkanlık/partili C.başkanlık sistemine?

• evet

Kullanılan: 1 11.1%
  • hayır

Kullanılan: 8 88.9%
  • çekimser

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Ferman padişahın ama dağlar bizimdir derim. :)

Olm şimdi bu akape %45 rahat alıyo. Mehape %15. Ocakçı yavrukurtların yarısı bile başbuğlarını dinlese evet rahat geçer. Akapeli anaokulu mezunlarından sıfır (rakam ile 0 ) hayır çıkacaktır (ha yanlışlıkla basarlar bilmem, ampule bas teyzem ampuleee)

Referandumdan "Hayır" çıkarsa kriz olur. "Evet" çıkarsa da ileride ebemiz şey olur. Nereden bulaştırdılar şimdi bizi buna ya!

ABD nin gorevli BOP Esbaşkanina ve Saray Saltanat Hükümdarligina, Ulkenin bölünmesine Tek Adam Padişahlık sistemine,Yasama ,Yürütme, Yargi Tek Adama verilmesine karşıyım ve hayır dıyorum ... Laik cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini yok etmek Laik cumhuriyete Darbe yapmak isteyen Yobaz ziniyete..hayır :)....diyorum.! Fetö ile birlikte ellele iken Ne istedilerde vermedik sonra PARDON Kandirildik diyenlere "Hakimiyet Kayitsiz Sartsiz Milletindir."(MILLETIN HAKIMIYETI TEK ADAMA TESLIM EDILMEZ ) Fetö ile birlikte ellele TSK silivriye Sahte ,komplo,tezgahlarla hapsettiler generalleri TSK tasviye ettiler Bosalan bu kadrolara, Fetöcüleri Tayin etirdiler,yerlestirdiler . Fetöye "Ne istedilerde vermedik", PKK ile Oslo, Dolmabahce, Habur Imrali terö basi Apo ile gizli anlasmalar yapan Bir Koltuk bir Baskanlik ugruna ülkeyi kangölüne buluyan sonra PARDON Kandirildik diyenlere Yolsuzluk lari DOLAR Ve EUYORU SIFIRLIYAN HIRSIZLIGA Yolsuzluklara,Yünanistanin 18 Adamizi isgal etmesine ses cikarmiyan Saray saltanat Hükümdarina hayır Diyorum.! Kandirildirilan adama koca bir Ülke teslim edilirmi? Hayır :)

Son 24 saatte 12
Son 1 haftada 36
Son 1 ayda 80
Son 8 ayda 836 şehit verildiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü Survivor izliyordunuz.Hayır :) 'lı akşamlar.

Erdoğan, 1993 yılında başkanlık sistemi ile ilgili “Başkanlık sistemi bir özentinin sonucu ya da Amerikan emperyalizminin bize bir tavsiyesidir” demiş.

Şimdi ise hayır diyenleri terörist ilan etti.

Kendiyle çelişen birine evet denmez.

Geri