ola!

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Okudum okudum :)

Sen de iyi ki varsın.

Sen de hep mutlu ol emi :)

63c4b2dc0bdecfcdc7e18ec9cf042b68.jpg

743241b53245689374e87373864a3d75.jpg

Şöyle bir manzaraya karşı çalışmak iyi olurdu. Ben galiba çalışma masamın dışarıya bakmasını seviyorum.
Evet evet, öyle.​

Ne düşündüğümü, ne hissettiğimi bilmeden atıp tutmak.. kolay geliyor heralde.
Ve ben anlamıyorum insanlar diğerlerini neden bu kadar önemsiyor.
Ben genelde burada sesli düşünüyorum. Düşünmeyebilirim de. Sadece, bunu kişisel olarak söylemiyorum, başkalarının ne düşüneceği zerre kadar umrumda değil.
Canım öyle istiyor ve yapıyorum. Bazen de istemiyor ve yapmıyorum.
Yaptığım ve yapmadığım her şeye sahip çıkarım ben. Ama başkalarının benim hakkında ne düşündüğü değil kendimi nasıl hissettiğim önemli. Ben doğru olanı yaptığıma inanıyorsam veya yanlışsa bile yanlış olduğunu bilerek yapıyorsam diğer hiçbir şey umrumda olmuyor. İnsanlar ne düşünür, komşular ne der, akrabaları napçaz ya da düşmanlarımız...
Ya insanlar sen istediğin sürece gözüne görünebilir, seslerini sen istediğin sürece sana duyurabilirler. Bunu mesele etmenin anlamı yok. İçinizden geldiği gibi yaşayın, eğer başkalarının özgürlüklerine kast etmiyorsanız.​

:raskolnikov:
En son ne zaman şu pozda keyifle çayımı yudumladığımı hatırlamıyorum.
Sinir bozucu bir şey.​

Mesela burada tanıyıp sevdiğim insanlar günlük yaşamımda da aklıma geliyor. Bu insanlardan biri sensin. Mesela Harry Potter izleyince ya da kitaplarını tekrar tekrar okuduğumda aklıma geliyorsun. Mesela "Yeni Bir Gün" dinlerken aklıma geliyorsun. Gerçi ben eski versiyonunu dinliyorum. Çünkü yaşlıyım ben :liv:
Bazen senden sebep "seviyorum çünkü neden sevmiyim" diyorum. Anneme "annik" diyorum, çünkü neden demeyim : *
Bazen canının sıkıldığını anlattığın postları okurken sarılasım geliyor. Sarılarak sırtını elimle pışpışlamak istiyorum. Seviyorum seni minnoşum benim.
Gerçi sen artık burayla sınırlı birisi değilsin benim için ama burası vesile olduysa tanışmamıza buradan da kutlamak isterim gününü.
Mutlu yıllar güzel kadın.
Mutlu, hayallerine dokunabileceğin seneler olsun.
Huzurlu ve sağlıklı, neşeli yılların olsun.
Vicdanlı duruşun daim olsun.
İnsan çok şey yaşıyor, istemediklerini de yaşıyor. Hayalkırıklıkları üzmesin, kalbini daha da yumuşatsın inşallah.
Seviyorum seni almik. Çünkü neden sevmiyim : * Kocaman sarılıyorum.

Ya canım Larim ben de seni çok seviyorum çümkü neden sevmeyeyim?
Ne güzel yazmışsın canım benim ya. Duygulandırdın beni.
Teşekkür ederim, sen de musmutlu olursun umarım. :almi.

[YOUTUBE]vobWXc4fRWM[/YOUTUBE]​

pişt :anla:
Bu aralar Netflix batağına düştüm :D İşte Netflix'in kaliteli yapımlarını izliyorum mesela Dark gibi. Arada fındık fıstık içeriklerini de izliyorum, seviyorum çok onları da. Neden sevmeyeyim ki :sırıt: boş beleş şeyleri severim kalp.

Neyse "EMO The Musical" müzikalini izledim. Yani her şeyiyle beğenmem mümkün değildi, biraz garipsediğim şeyler oldu.
Filmin mesajını iyi niyetli buldum yine de. Herkesin olduğu gibi olmasında, öyle kalmasında bir zarar yok, bir şekilde ortaklık bulunabilir, sevilebilir, birlikteyken her şey aşılabilir vs.
Ben böyle algıladım yani.

Filmin en güzel yanı, bu şarkıydı. Sözlerini sevdiğim.

Bu arada, seni de seviyorum sis. :*

[YOUTUBE]vobWXc4fRWM[/YOUTUBE]​

pişt :anla:
Bu aralar Netflix batağına düştüm :D İşte Netflix'in kaliteli yapımlarını izliyorum mesela Dark gibi. Arada fındık fıstık içeriklerini de izliyorum, seviyorum çok onları da. Neden sevmeyeyim ki :sırıt: boş beleş şeyleri severim kalp.

Neyse "EMO The Musical" müzikalini izledim. Yani her şeyiyle beğenmem mümkün değildi, biraz garipsediğim şeyler oldu.
Filmin mesajını iyi niyetli buldum yine de. Herkesin olduğu gibi olmasında, öyle kalmasında bir zarar yok, bir şekilde ortaklık bulunabilir, sevilebilir, birlikteyken her şey aşılabilir vs.
Ben böyle algıladım yani.

Filmin en güzel yanı, bu şarkıydı. Sözlerini sevdiğim.

Bu arada, seni de seviyorum sis. :*

Galiba az önce dünyanın en şirin şarkısını dinledim :sırıt:
Ben de seni seviyorum Larisu. Yine geldin kurtardın beni diğer sıkıcı şarkıların batağından:kaç:

Geri