ola!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
...
[YOUTUBE]gihrN6BzBOg[/YOUTUBE]​

9208a4e9ceb7cce946ffcea1f0bf94b9.jpg

oturduğumuz bir önceki apartmanın altında bakkalı olan bir abi var, mustafa abi.
biz yine aynı sokakta başka bir apartmana taşındık ama, 3-4 yıldır onu çok sık göremiyorum.
çok ilginç bir adamdı, çok değerli, çok saygılı, farklı...
her yıl en az bir kez yanına uğrarım ve her seferinde "sen çok büyük, çok önemli bir insan olacaksın" der bana. her seferinde, artık fotoğraf çekilelim der, büyük adam olunca başkalarına gösterecekmiş :)
yarın abimle yanına gideceğiz, fotoğraf çekilmeye. büyük gün geldi :kaç:​

f51adcf931519af269376a6026b6495a.jpg
ders seçmek sudoku oynamaktan hallice bir şey oldu 4 seçmeli olunca.
neyse sonunda sadece bir saat çakışmayla, haftada 2 günümü boşaltabildiğim bir programa imza attım.
muhtemelen bunlardan birinde çalışacağım.
yok. ikisinde de çalışacağım okulda çalıştığımı unutmuşum.
o zaman şirkette çalışmayabilirim çünkü bitirme projesi için bir gün ayırmam lazım.
bunu biraz düşünmeliyim.
düşünüyorum.​

Luna Lovegood
tumblr_nqbe5d86o81tgh6zro1_250.png

"It was like having friends."

En sevdiğim karakterlerden biriydi. Filmde duyduğum, kitapta okuduğum en anlamlı, bana en çok dokunan cümlelerin çoğu ona ait.

ne kitapta ne de filmde hakkı verilmiş bir karakter. Oysa ki, en derin, en cesur, en kusurlu, en tatlı, en sevilesi karakterlerden biriydi.
Sarıp sarmalanasıydı. Keşke onun sonrasını da okuyabilseydik.
Harry ile Luna fena olmaz mıydı? Bence olurdu.

ne kitapta ne de filmde hakkı verilmiş bir karakter. Oysa ki, en derin, en cesur, en kusurlu, en tatlı, en sevilesi karakterlerden biriydi.
Sarıp sarmalanasıydı. Keşke onun sonrasını da okuyabilseydik.
Harry ile Luna fena olmaz mıydı? Bence olurdu.

Gerçekten de hakkını veremediler Luna'nın Larim. Her karakterin sonrası çıksa hepsini okur izlerim bu evren bana huzur veriyor :almi:
Rowling hnm da düşünmüş bunu ama sonra yapmamış. Neville ile de de düşünmüş, onu da yapmamış. Bence ikisinden biri olsa çok güzel olurdu.

:shinigami:
Alınan her karar bambaşka bir yere götürüyor insanı.
Bilmiyorum yaptığım doğru olan mıydı ama şu an kendimi daha iyi hissettiğim kesin.
Yani daha iyi değil de... Şöyle:
Daha kötü ama daha net. Ne hissettiğimi, ne hissetmem gerektiğini biliyorum.
Zamanın neyi nereye götüreceği belli olmaz ama ben en azından kendi yolumu kendim çiziyormuş gibi hissedince tatmin oluyorum.
Kendime işkence etmiyorum.
Her şey kontrolüm altında.
Şu an tek ihtiyacım olan şey benimki kadar kısıtlı bir hafızaya sahip olmayan bir ram galiba.
İş güç çok ama ben hiçbir şeyi aklımda tutamıyorum​

3f0cf95754e920e11c125bbc4dab75d4.jpg

ben düştüm, sen ellerimden tuttun, kaldırdın.
bunu hayatıma girdiğin andan beri sanki daha önemli başka bir şey olamazmış gibi yaptın hem de.
konu böyle şeylerken kendimi ifade etmekte zorlandığımı biliyorsun, tıkandığımı. ama kalıcı bir şeyler olsun istedim.
okuyor musun veya okur musun bilemem ama iyi ki vardın hep, iyi ki varsın.
hakkını ödeyemem biliyorum, biliyorsun. mutlu ol, çok mutlu.
canım.​

Geri