ola!

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Birazcik empati istiyorum sadece, azcik empati. "Ben olsaydim" ile baslayan cumleler...
Bu kadar zor olmamali. Her sey acikca konusulmali. Konusulmadikca sarpa sariyor. Ne gerek var?​

Belirsizlik cok boktan bir sey. Hoslanmiyorum. Mesela bir seyi kaybedip kaybetmediginden emin olamamak insani yer bitirir. Kaybetmis oldugundan emin olsan bile rahatlarsin. En azindan elinde net bir sey vardir. Gozden cikarirsin. Belirsizlik oyle degil. Cildirtir.​

0cdb45f531fb8429fae11eb75f519fb5.jpg

kalitesi dusuk ama cok guzel fotograf. koymasam eksik kalirdi​

seyi animsadim dun.
lise 2de falanim, odada yere cokmus kafami kollarimin arasina almisim.
agridan kafayi yemek uzreyim yani.
abim odaya girdi "noldu lan sevgilinden mi ayrildin?" dedi
"abi sacmalama ya" dedim ama inandirici gelmemis olacak ki "bari sen ayrilsaydin almik karizman cizilmesin" diye benimle ugrasmaya devam etti.
simdi hatirlayinca cok gulmustum dediklerine, bas agrim gecmisti birkac dakika icinde.
onun uzerimde hep boyle iyilestirici bir etkisi olmustur.
canim sisko. canim.​

Doneme benimle baslayan birkac arkadasin da bulundugu bir laba girdim, kirdi gecirdiler gulmekten. :d
Hocam Almilaya bunlari ben ogretmistim bana sorardi simdi su hale bak diyor :sırıt:
Cok eglendim ya, neleri geride birakmisiz.
Bana kalirsa daha yeni aldim o dersleri :aeg:​

8b5b9395d8c19960b31c9c41e410769b.jpg

Her doğum günümde, her yıldız kaydığında, hayal kurduğumda... Hep aynı şeyi dilerim.
Bana kalırsa çok büyük bir şey değil, olabilecek en ayrıntısız ama en ayrıntılı dilek. Ama hep aynısını.
Bazen gerçek olur gibi oluyor. "Heh, işte ya, geldi o gün" diyorum. Gelmiyor.
O dilek asla gerçek olmuyor. Kısa vadede olacakmış gibi görünse de uzun vadede çuvallıyor.
Demek ki bunu hak etmiyorum. O dileği hak etmiyorum.
Daha çok çalışırsam belki, daha iyi bir insan olursam belki... Ama olamıyorum da.
Elimden gelenin en iyisi bu, fazlasını kaldıramam. Enerjim de yok buna, kafam da kaldırmaz.
Öyle işte.​

79422c2e0dc039c3094392127f8dd239.jpg

Belki de şu hayatta sana zarar verebilecek, bunu isteyebilecek son kişi bendim.
"Senin yüzünden." dedin. Belki de gerçekten tamamen benim yüzümden. Keşke böyle olmasaydı ama oldu.
Hayat devam ediyor, etmeli. Ben hayata devam edebiliyor muyum orası net değil ama umarım sen ediyorsundur.
Umarım mutlu olursun.
Umarım bir gün anlarsın beni, anlayamazsan da, olsun, boşver.​

böyle bağıra bağıra ağlayasım var, bir şeyleri kırıp atasım var, ya duvarları falan tekmelemek istiyorum, dağıtmak istiyorum.
ama dağılmaya cesaretim yok. ne tuhaf değil mi? eğer kendimi tutmazsam toparlamam zaman alır diye öylece tutuyorum, sıkıyorum kendimi.
nereye kadar giderse. ki bu konuda rakip tanımayacak kadar iyiyim sanırım​

Saat 7de babam aramış. Ancak dönebildim.
"Abin Pink Floyd'u attı mı sana?" dedi. Tesadüftür, Saat 6-7 den beri Pink Floyd dinliyordum.
Babam da o civarda abime, şu şarkıyı Almıla'ya at demiş, kendini hatırlatacak canımın içi :)
Bazen bunların tesadüf olmadığını, biraz ruhsal, özel bir şeyler olduğunu düşünüyorum.
Birbirini bu kadar çok, yoğun seven iki insanın kilometrelerce ötede bile birbirlerinden etkilenebildiğini.
Sonuç olarak abim o şarkıyı hala atmadı, ben kafama göre bir şeyler dinleyeyim babam için, onun en sevdiklerinden.:k1:​

Eve gidip güzel bir yemek yapcam. Sonra güzel bir film açcam, sonra kooocaman bir kupa çayımı alcam, kendime vakit ayırcam. Yarın da tüm gün çalışcam.​

0a27b5574749d7304e451351eeec6ee1.jpg

Biliyor musunuz insanın kendine işkence etmesinin hiç anlamı yok.
Hayat devam ediyor. :kaç:​

bir mucize olsa da çıksak şu kısır döngüden
e45ee8d4cb9bbe0a74c3daf69ede9fad.jpg

sihirbaz satrancı
gözlerimi kapasam ve kendimi şu evrende bulsam, gıkımı çıkarmam​

d0359e806990c9bff15273530dc1a0fc.jpg

o kadar kafa patlattık uçak, helikopter soracak diye
lokalizasyon yapan otonom robot sordu.
ya niye geriyorsun bizi o zaman?

Geri