ola!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ben gel dimmmm. Okulun ilk günü şerefine nasıl çok konuştum ama nasıl kapamadım çenemi anlatamam. Bi selam vereyim dedim. Selam. Yakşamlar.

çok soğuk ev, çok üşüdüm.
kendime kahve yaptım sıcağından
wallpaperını değiştirdim bilgisayarın
yenilikler beni gaza getiriyor, güzel bir manzara
rapor yazacağım. öyle.​

başka konulara niye giriyorsam? şurda kendi içimde eğleneyim ya.
öncelikle şunu bırakmam lazım:
[YOUTUBE]5__-qBGd_Xo[/YOUTUBE]
sonrası gelir.
rapor bitene kadar ben çok ağlarım burda saçma sapan.​

Rapor resmen Türkçe şarkı repertuvarımı geliştirdi.
Beğendim.
[YOUTUBE]fR2JHaCDrMw[/YOUTUBE]​

Lütfen fotoğraf paylaşmaya devam edin, seçtiğiniz fotoğraflar çok güzelmiş (: (Bir an kendimi Tumblr'da sanmadım değil...)

selam.
şeyi söylemek istedim.
hiçbir zaman aptal biri değildim, hala değilim.
aptal yerine konmak da kanıma dokunuyor.
dürüst olun, oyuna gerek yok.

ola!

Fiziken çok hafif bu kadına benzediğini biliyor musun?
Kafamdaki almikin karakteri de bu filmdeki kıza benziyor, biraz kendime de benzettim.
Şarkının sözlerini anlayarak dinlediğinde ne demek istediğimi anlayacaksın :sırıt:
Bir de filmi izlemediysen, izle almiiii çok güzeldi, keşke izlememiş olsam ve tekrar izlesem :anla:

[YOUTUBE]wlY3CviQQ74[/YOUTUBE]​

Yüz benziyor da Almi daha tombik ya :)

ola!

Fiziken çok hafif bu kadına benzediğini biliyor musun?
Kafamdaki almikin karakteri de bu filmdeki kıza benziyor, biraz kendime de benzettim.
Şarkının sözlerini anlayarak dinlediğinde ne demek istediğimi anlayacaksın :sırıt:
Bir de filmi izlemediysen, izle almiiii çok güzeldi, keşke izlememiş olsam ve tekrar izlesem :anla:

[YOUTUBE]wlY3CviQQ74[/YOUTUBE]​
Çok sevdiğim için mi benzettin acaba :sırıt: Filmi izledim hem de sinemada :sırıt: yihaaa çok teşekkür ederim Larisu :) seviniyorum sen böyle şeyler yapınca :)

Yüz benziyor da Almi daha tombik ya :)
Barııııış imdaaat diye bağırırım bak :) beni kızdırma kendimi zorla tatlıcıya götürttürürüm :)

Ben balık etli dese de kızıyorum bu arada :p Barış'a kapris yapmayı seviyorum da :hppy:

su dunya kiz cocuklari gunuydu ya gecen hani.
annemi aradim, yeni aldigim isitici bozuldu ondan dert yandim. neyse kritigimizi yaptik bitti, en son sey dedi "dunya kiz cocuklari gunuymus bugun. herkes paylasiyor, ben gerek duymadim sence gerek var mi?"
"ya anne" dedim "bosver salak salak fotograf mi paylascan?"
"ben de oyle dusundum de," belli ki ben eksik kalirsam uzulur muyum bilememis.
"gunun kutlu olsun kizim, seni cok seviyorum ben"
"oaaaaaa anneaaaaaaa ben sana zorla soyletmeden seni seviyorum dedieeeen"
cift tarafli kahkahalar..
"hahahah hadi gorusuruz"
"ben de seni seviyom"

hayatimin rengisin, isigisin kadin. umarim hep bu gucte aydinlatirsin gunlerimi, umarim sen de bana soyledigin gibi hep benim "gunesim" olursun..

bilmiyorum okununca ne kadar anlamli gelir ama ben ara sira okur icimi isitirim diye yazdim.
askim annem be.​

Ben balık etli dese de kızıyorum bu arada :p Barış'a kapris yapmayı seviyorum da :hppy:

Ben bunu görmemisim ya. Bana kapris yapmaktan cok bence dikkatimi dagıtmaya calısiyorsun :) Konu dagılsın tombikligini unutayim diye ama ne mümkün :)

23f6a3991cae458c97f2f2e2e8f5b80b.jpg

Geri