Okuyorum Ben

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü

İşte şimdi bir yere imzalatmıyoruz formu onun yerine belge,diploma götürüyoruz.
Ben yarın öğrenci belgesini alıp halledeceğim. Halbuki öğrenci kartım var, ama yok illa belge. :)

Ama öğrenci belgesini istiyorlar zaten ya :) öyle hallolacak bişeyse iyi bari sen de buna da şükür :D ben yarın dilekçe falan yazıcam sanırım bi sürü iş :o

Diploma olmaz herhalde adamlar ne yapsın ki benim diplomamı :honk: ben yarın onu iyice araştırıp öğrenicem. Ösymyi falan da ararım olmadı. Bi hal çaresine bakıcaz artık

Herkes diplomasıyla geliyordu da ondan öyle dedim. :)

keroLayn N'aptın o meseleyi?
Öğrenci belgemi kabul ettiler ve başvuruyu hallettim.

Ya bizim sınıfta bi kızda daha olmuş aynı hata. O diplomasını muhtarlıktan onaylatıp sınav merkezine götürmüş ve hallolmuş. Ben de bugün götürücem bakalım akşama haber ederim :) sen iyi halletmişsin ben bu kadar uyuz bişey olabileceğini tahmin etmemiştim bu işin :D

Merkür gittim bugün ÖSYM bürosuna. Sistemde "okuyor" görünenler için diplomanın noterden ya da muhtardan onaylı fotokopisini istiyorlardı. Ben de bizim muhtara onaylatıp götürdüm. Normal şartlar altında işimin hallolması gerekiyordu. Ama olmadı. Çünkü ben internetten başvurumu onaylamıştım, sistem açılmadı :o

Oradaki yetkili abi bana sınava girme konusunda bir sorun çıkmaz ama eksik belge ileride sorun yaratabilir dedi. Bu yüzden dilekçe ile onaylı belgeyi ÖSYMye göndermem gerekiyormuş. Bugün aradım ama saat 5i geçmişti. Cevap alamadım. Yarın tekrar arayacağım bakalım. Ben bu işin bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim açıkçası :o

Geri