Okunan kitaplara düşülen notlar

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Kapağını açıp başlayım dedim bir not buldum hangi kitabı alsam hep böyle bir not ile karsilasiyorum işin ilginç yanı not yazılarak verilen kitaplar bir başkasına neden emanet ediliyor )
Neyse 58 gün nasıl geçecek..

kitapları karalamayı sevmiyorum, fosforlu kalemle beğendiğim yerleri çizmeyi seviyorum. gün gelip o kitabı herhangi bir sebepten elime aldığımda o kısımları okumak hoşuma gidiyor. askerlikte şöyle kontrol sağlanıp kaşe imza atılıyordu. maalesef kontrolden kaçıramadıklarımdan biri.

Kitaplara not almıyor ya da çizmiyorum hatta kapağı hasar görsün istemem ancak birine hediye edecek olursam ve not yazmam gerekirse de küçük bir not kağıdı ile ilk sayfaya iliştirir, kitabın içine yazmam.

Eski kitaplarımın hepsi delik deşik. Üzerinde notlar, altı çizilen pasajlar, kenarı kıvrılan sayfalar var.

Kindle a geçtiğimden beri onu yapamadığım için

IMG_4476.jpeg

Şunu yapıyorum, kindle hafızasına not alıyorum.

bir dönem sıkça eski baskı kitapları ediniyordum. üzerine not/tarih düşülen birçok kitabım var, en hoşuma gideni alta eklerim. kendim ise not almıyorum hiç, ama sevdiğim yerlerin altını çiziyorum, o kadar. okurken kırmamaya, bükmemeye özen gösteriyorum. takıntılıyım sanırım ben de.hkajsjjssj

IMG_2933.jpeg

bi yandan sevdiğim bi yandan da hiç sevmediğim şeydir. başkası kitabına yapsa hoşuma gider ama ben kendi kitabıma yapınca içim acıyabilir. eskiden kitaplarımı arkadaşlarıma verir değiş tokuş yapar okurduk, bi tek o zaman kinyas ve kayra’nın arkasına kitaba dair notlar değil ama playlist hazırlamışlığım olmuştu, NEDEN? o zamanlar spotify yoktu tabii… bunun dışında da içine bir şey yazdığım kitabım yok sanırım. artık kimseye kitabımı da vermek istemiyorum, hayvan gibi açıp okurlarsa sinirlenebilirim… işte o playlist… kitapta da geçiyor olabilir bunların bir kısmı, 13 sene önce okumuşum ne bileyim.
IMG_9061.jpeg

Geri