Okuma tutkusunun hiç bitmemesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hangi yaşa gelirse gelsin okumaktan, araştırmaktan bıkmayan ve aynı heyecanla kitap okumaya devam eden insanlara özgü bir niteliktir.

Böyle insanlar yetiştirebilmek ümidiyle...

Cizgi roman ve manga okumayi severim cocuklugumdan beri
Okumaktan sayiliyormu?

ilgimi çeken her konuda saatlerce hiç sıkılmadan araştırma yapabilirim. bu araştırma tutkum bitmez de kitap okuma konusunda dönem dönem ara verdiğim oluyor.

Okuyup araştırma alışkanlığı edindikçe, kişinin kulaktan dolma veya yanlış bilgilere karşı farkındalığı da artmaktadır.

Bu aralar çok düzenli okumuyorum ama uzun zaman girince vitamin gibi insan açlık çekiyor.

okurum herşeyi okurum. Geçenlerden biri bir konuda şöyle demişti : Ender uzun uzun yazmayı seviyorsun ama okumayı sevmiyorsun demişti. Onun tam akisini kendisine söylemiştim. Günlük haberleri alt yazıları ilan ve broşürleri sosyal medya yorumlarini yotube videolarının altındaki yorumlari eve aldığımız eşya ve gıdanın ambalajındaki yazıları komple okurum.
Ne çok konuştum değil mi.
İğğğ midemi bulandırıyorsun sen artık BuYuCu

Ne kadar yoğun olursam olayım artık kitap okumaya daha fazla zaman ayırmaya başladım ve çok da iyi hissettiriyor.

Bu ara bende motivasyon kaybı var ya. Anlamadım

Bu ara bende motivasyon kaybı var ya. Anlamadım
Bende bir ara sürekli erteliyordum ancak en ilgimi çekenleri öne alıp diğerlerini de araya sıkıştırınca, aynı anda birkaç kitabı bitirmiş oldum.

arada okuyorum ya
neler yazmışlar falan

Eskiden çok okurdum. Çok uzun zamandır okuyamıyorum. Bir kitaba başladığımda bir kaç sayfa sonra direkt uyku moduna geçiyorum

Okuyarak öğrenmek acayip bir bağımlılık olmalı. Okuyarak öğrendikce, ulan ben ne kadar cahilmişim diyorsun ve cahilliğini mazur gösterecek ispatlar için biraz daha okuyup seni doğrulayacak deliller arıyorsun. Ararken yine kendinle çelişiyorsun çünkü bu defa da eksik bildiklerini, farketmeden öğreniyorsun. Hoop bir bakmışsın bir kısır döngüdesin. Bakıyorsun ki yanlış bildiğini bile doğruymuş gibi satanlar revaçta. Onlara anlatmak için muhatap olmanın anlamsızlığı hissi sardıktan sonra anlıyorsun ki: CAHİLLİK MUTLULUKTUR!

O, bu, şu derken cahiiliğimizi ıskalamışız be usta.

Geri