Sözlük Okullarda çalan ilahi dinletileri..

Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ramazan ayında teneffüslerde çalmaya başladılar karşı çıkan grupta var destekleyen grupta..

Düzgün yaptıkları bir iş yok

Bu iktidarın muazzam yapabildiği tek şey toplumun her alanını kutuplaştirmak

Gülme Cidden

Bir öncekı bakanın yaptiği düzenlemeyi şimdiki mevcut bakan değiştirdi:
Tamam İlahi dinletilsin Çocuklarımıza Din dersi verilsin ama bunu secmelı yapsınlar.Zorakı dayatmayla hiç bir sistem işlemedi şimdiye kadar. Gecen bır delıkanlı ile sohbet ettım. Yıl sonu ortalaması 50 ve uzerı ıse sınıfı gecıyormus. Ama tek sartları 4 ders ve altında kalmak .
Sence Matematık edebiyat tarıh coğrafya ile muzık beden eğitimi derslerının puanlai birmı.
Okumasa cocuklar benım gıbı köyde cobanlık yaparlar.

Yani ne desem boş levelc5 dinletilince sorun yok neden ilahide olsun ama sadece ilahi dinletmekse amaç tabi..

İnsan bunu Şimdı mı söyler.
Bızım karsı pavyon bıle acık ne ılahısı , bızım semt yılbasında kaldı ramazana gecıs yapamadı herhalde ,s

Olm adamlar nerden puan toplayacak. Somut bişi var mı verebileceği. Tabiki ilahi dinletcek. Destekliyorum ben.

Türk milletini parçalamak için her türlü tezgahı kuruyorlar
Anayasa suçu işliyorlar

Çoğu çocuk okulu sevmez. Sevmedikleri yerde de bu tarz dinletiler sevmedikleri yerde çalan herhangi bir ses olarak geleceği için amaçlarına ulaşamayacaklarını düşünüyorum.
Ne bu dayatma kardeşim

Bütün okullarda aynı ilahi müziğinin çalması tesadüf olamaz.Bu resmen şov.Devlet kurumları iktidara yaranma yarışına girdiyse orada menfaat ya da diktatör bir sistem var demektir.Her zaman savunduğum gibi bir devlet sekûler bir kimliğe sahip olmalı.Laiklik bile bazen bir ülkeye fazlasıyla lüks olabiliyor.

Yağcılık.
Her zaman vardılar. Her zaman olacaklar. Herkese yaparlar. O işi iyi yaparlar.

Geri