Okuldan Yırtmak için Hasta Numarası Yaptığınız Oldu mu?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Yok ben direk cafeye geçiyordum bi gün bi baktim okul eve evrak gönder 162 gün devamsızlıkmı olur avradini kesim

Yaptım tabii. Tadını alan bırakırmı.:d

Benim küçükten ikna kabiliyetim güçlüydü. Yüzüme bakan bu çocuk yalan söylemez duygusu uyandırıyordum.

Ruh hal ve tavırlarımı bir kaz kaç kötüye kullandığım oldu. Turp gibiyken kendimi sıcaklatıp okuldan izinli olarak eğlenmeye gittiğim günleri yad ettim buradan ;)

Ilkokuldayken bi kez denedim, tabi annem kulyutmaz necminin disi versiyonu oldugu icin yemedi:D evin icinde biraz kovalamaca oynadiktan sonra topuklarimi vura vura gitmistim sonra, bide gec kalmistim ustune:D

yapmazmıyım annem baktı gözlerin turp gibi bakıyor kalk çabuk okula demesiyle hazırlanmam 2dk sürmüştü : ))

Okulun sonlarına doğru başvurduğumuz eylem biçimiydi. Çocukluk işte! Okuldan yırtmak için genelde yakın akrabalardan birini öldürürdük; ta ki okul idaresinden eve "başsağlığı" mesajı gelene kadar. :D Ondan sonra işin ciddiyetini anladım. :D

Okuldan yırtmak için degil de üniversitede devamsızlık takıntısı olan bir hocanın dersine geç kalmıştım neyse hemen yok yazmış üstelik hiç devamsızlık hakkımda yoktu. Ders çıkışında gidip 'hocam hastanedeydim çok kötüydüm falan filan diye sıralamıştım yalanları.
N'apsaydım alttan mı alsaydım bi de devamsızlıktan alt sınıflarla mı girseydim derse !!! İşkence.

İlkokuldayken tebeşir tozu ateşi yükseltir diye bi mit vardı. Ateşim çıksın eve gideyim diye tebeşir tozu yutup kusmuştum. Neticesinde ateşim çıkmadı. Eve de gidemedim.

Dudaklarimi fondötenle boyayip, rengimi soldurdugum bile oldu. :D

Geri