Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabi eger duvar kenarındaysam duvarada her ıhtımale karsı not yazmayı ihmal etmezdim ...Bi keresinde yakalanmıstım disiplin cezası olarak bütün okulun duvarlarında ki yazıları silgiyle sildirmişlerdi sağolsunlar hahahah
İlk önce A4 kağıdına açık tane tane notlar yazılır , sonra bi kırtasiye bulunur ve bu kaıdı %40 oranında küçültün denir , kağıt cep telefonu gibi olur , ardından yazı okunacak şekilde katlanır kolunun arasına bi yere sıkıştırılır
En güvendiğim sağlam bi kopya taktiği , benden yeni nesillere armağan olsun
Açıklıyorum:
Kopya defter yaprağının %10u kadar incelikte kağıda yazılır, sonra küçük katlar halinde kat kat katlanır.
zaten minicik bir kağıt olur. Sınavda istediğiniz şekilde raaadlıkla çıkarırsınız sıranızın üstüne.
Saklamak için ben cebime koyuyorum genelde ama kravatın o alt kısmındaki yer vardır, bilen bilir oraya koyulabilir
En sevdiğim ve hiç yakalanmadığım yöntemimdir.
Selpak mendile yazılır,sonra burnumuz akıyormuş gibi sürekli çıkarılarak burun siliniyormuş gibi yapılır,daha sonra Türklere özgü olan peçeteye bakma hareketini yaparken işte okuyuverin.
Kopya kağıdı ayakkabımın altına yapıştırırdım, hoca yaklaşınca bacak aşaga iner hoca uzaklasında ayakkabı kısmı dize özenle yerleştirilir ve o kopyalar sindire sindire okunur.
Dip not: Masayla sırayı bıraz uzaklastırın bırbırınden daha rahat hareket edersiniz. ayrıca arkada oldugunuz zaman yakalanma olasılıgı yüzde 0 ..