Okulda nasıl kopya çekerdiniz?

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Okulda nasıl kopya çekerdiniz?

Kitap açarak,küçük not kağıtlarına minicik yazarak,masanın üstüne yazıp masanın üzerini kalem silgi uç kutusuyla kapatmaya çalışarak.Okul formamız etekli şorttu kapakları vardı eteğin o kapaklar ne kopyaları sakladı :D :D itina ile kopya çekilirdi :D

Kopya cekmedim öyle bir becerim yoktu ama güzel kopya veririm :)

Telefonum bana bu konuda çok yardımcı olmustu...

tabi eger duvar kenarındaysam duvarada her ıhtımale karsı not yazmayı ihmal etmezdim ...Bi keresinde yakalanmıstım disiplin cezası olarak bütün okulun duvarlarında ki yazıları silgiyle sildirmişlerdi sağolsunlar hahahah :D :D

İlk önce A4 kağıdına açık tane tane notlar yazılır , sonra bi kırtasiye bulunur ve bu kaıdı %40 oranında küçültün denir , kağıt cep telefonu gibi olur , ardından yazı okunacak şekilde katlanır kolunun arasına bi yere sıkıştırılır :D

En güvendiğim sağlam bi kopya taktiği , benden yeni nesillere armağan olsun :D

Açıklıyorum:
Kopya defter yaprağının %10u kadar incelikte kağıda yazılır, sonra küçük katlar halinde kat kat katlanır.
zaten minicik bir kağıt olur. Sınavda istediğiniz şekilde raaadlıkla çıkarırsınız sıranızın üstüne.
Saklamak için ben cebime koyuyorum genelde ama kravatın o alt kısmındaki yer vardır, bilen bilir oraya koyulabilir :D

En sevdiğim ve hiç yakalanmadığım yöntemimdir.
Selpak mendile yazılır,sonra burnumuz akıyormuş gibi sürekli çıkarılarak burun siliniyormuş gibi yapılır,daha sonra Türklere özgü olan peçeteye bakma hareketini yaparken işte okuyuverin.

bu konuda hic zahmet yapmazdim arka sirada okul arkasadim sagolsun sinav zamani ilk benim sorulari cozerdi :)

Kopyayi itinayla bir kagida yazardim onu da fotokopi makinesinde kücültürdüm :D kagitlarim arasina koyardim kimsede görmezdi :D

Genelde kopya verirdim o da kağıt değiştirmek suretiyle olurdu (: ya da kağıdımı açardım

Kopya kağıdı ayakkabımın altına yapıştırırdım, hoca yaklaşınca bacak aşaga iner hoca uzaklasında ayakkabı kısmı dize özenle yerleştirilir ve o kopyalar sindire sindire okunur.
Dip not: Masayla sırayı bıraz uzaklastırın bırbırınden daha rahat hareket edersiniz. ayrıca arkada oldugunuz zaman yakalanma olasılıgı yüzde 0 ..

: DDD

Sıraya yazardım çoğunlukla.
Bir kaç defa bacağıma yazmışlığım da var.

Hiç ihtiyacım olmazdı ama sırf heyecan olsun diye sıralara, bileklerime, bacağıma, elimin içine,.. her yere yazardım..:)

Daha ben yazacaktım ki Yekta benden önce davranmış. Aynı kopya stili efendim öyle yapın daha rahat oluyor hiç yakalanmamıştım.

Saat 5 te sinavim var elbise giydim direk bacagima telefonu koyacagim. Sorulari çekip arkadaşima yollayacağim :p herşey mezun olmak için :D

Kopya kağıdını kravatımın arkasına yapıştırırdım.

Geri