Okula klasörle gitmiş efsanevi nesil

Konu sahibi son olarak 2417 gün önce görüldü
sormasi ayip olacak belki ama bu klasor dediginiz sey ne? :d

şu galiba.

ben rahat edemezdim bunlarla, benim eşyam çok olurdu. yandan çapraz çantam vardı benim, dikdörtgen olanlardan, onu kullanırdım.images (6).jpeg

ne dandirik şeydi ya, ne kadar dikkat edersen et ömrü 1 aydı. malumat'a katılıyorum eziyetten başka bir şey değildi. tek güzel tarafı karlı havalarda klasörle kayardık, eve gelince onun da fırçasını yerdik tabii.

Hiç kullanmadım son kullanan nesil ben lisedeyken mezun oluyordu galiba

Benim vardı ortaokulda çok kullandım haftasonu kursa giderken :) sonra azalarak kayboldu bunlar

heveslenip kullanmak istemiştim ama bu kadar konforsuz bir şey olamazdı... sonra bizim nesil jet hızıyla sırt çantasını tek kola takmanın havalı sanıldığı o skolyoz dönemine geçmişti... 10 kilo çantayı tek omuzla taşıcaz diye bir yanımız eğik kaldı...

Kullanmaz mıyım .p
Çok sinir bozucuydu ama işte heves

Okulun son haftlarında ve başlangıcında kullanırdım. Üst kısmı tamamen etiket ve sakızdan çıkan yapıştırıcılardan ibaretti.

anafem vb. dershanelilerde bol bol olurdu, hefes edip almıştım ama beni pek açmamıştı. elde taşımanın mantığını oturtamamıştım. kitapları okulda bırakır dersi derste dinlerdim, liseyi bir tane telli defterle bitirdim.

Kullandim
Halen kullaniyorum
Ve gelecekte de kullanacagim

ablalarımın vardı. havası olsun diye ara ara kullanmıştım diye hatırlıyorum.
o değil de resim çantaları vardı. okul çıkışı şunlarla şehre dağılıyorduk. ressam çıktı mı aranızdan.

ablamların vardı. havası olsun diye ara ara kullanmıştım diye hatırlıyorum.
o değil de resim çantaları vardı. okul çıkışı şunlarla şehre dağılıyorduk. ressam çıktı mı aranızdan.

Anılarım depreşti bunun büyüğü küçüğü vardı

Küçüklerini dershaneler dağıtıyordu, lastikliydi.

Ben ilk , orta okul ve liseyi Avusturya’da okudum bizde şöyle olurdu. Klasörle gelmezdik dolaplarımız vardı asma kilitli : ) 4 ana dersin klasörü dolapta tutulurdu yoksa sığmazdı kitaplar. Üst raf okuma kitapları ve suyumuzu koymak için en alt bölüm sırt çantamızı koymak için bir de mont için askı vardı.

Sınıfta her öğrenci için ayrı sıra ve sıra altlığı vardı yani kitaplarını gün içinde sıranda tutabilirdin ama sonra derslik sistemine geçildi yani biz öğretmenlerin ayağına sınıfına geçmeye dönünce dolap kullanımı kurala bindi. Derslikte kitap eşya bırakmak yasaklandı yoksa görevliler alır kayıp eşya dolaplarına koyardı. Okul boyunca defalarca dolabımı kırdırdım çünkü anahtar muhafazası hep sorundu. Kayboluyordu ve dolap kırdırmak yani kilidi kırdırıyordum.

Adana’da olmazsa olmaz, eastpak çanta ve dexter ayakkabı, okula başka türlü gidemezsin xd … klasör dershaneye giderken kullanılırdı xd

Geri