Okula başladığınız "ilk" günü hatırlıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 1430 gün önce görüldü
Okula başladığınız "ilk" günü hatırlıyor musunuz?
Hadi anlatın..

Ben zaten annemden mütevellit oldukça "okullu" olduğum için, okula başladığım ilk gün sıkıntı çekmemiştim. :d
Annem sabah beni bırakıp gitmişti takılmıştım öyle. Sınıfta 2 hafta ağlayanlar falan vardı, çoğu kişinin anne babası yanındaydı almisu yine yalnız...
Bu birinci sınıfa başladığım ilk gündü, anasınıfını hatırlamıyorum. :sırıt:

Ömür diye çok tatlı bir öğretmenim vardı.
İlk okul arkadaşlarım Kader ve Alican idi.
Evet daha ilk günden arkadaş olmuştuk.

Sonra Kader okumaya geçemedi ben de dalga geçince Alican'la bana küsmüştü.

Ama o ilk gün çok güzeldi. Hiç ağlamamıştım birde son siyah önlük giyenlerdendik galiba çünkü 2. Sınıf olunca mavi giymiştik ve hiç beğenmemiştim.

En yakın arkadaşımla gitmiştim pek sorun çıkarmadık, bi tenefüse kadar bekleyip gitmişti annelerimiz.

Tabi ki de sulu gözlü ben ağlamıştım
Müdür annemin arkadaşıydı yanıma gelip cicili biçili şeyler söylerken ona sert bir müdahalede bulunmuştum sonra sürekli anlatıp gülmüştü bana
Keşke hep öğrenci olarak kalsaymışım

Çevremdeki çocuklar avazı çıktığı kadar ağlamış olsalar da ben öyle değildim açıkçası gayet rahattım :nee:

Hıhım.
Mavi önlüğüm beyaz yakalığım ürkek halim, anne gitme diye zırlamamı hatrliyorum.

Okulum eve cok yakindi. Yolda calisma oldugunu ve yol boyunca uzun, 6-7 yasinda bi cocuk icin de derin sayilabilecek cukurlar oldugunu cok net hatirliyorum. Tenefuste sıkıldıgım gerekcesiyle kacmis eve giderken o cukura dusmustum cunku. Zaten sonrasi yok bende xd anne terliginin etkisi olabilir .p

1e sınıfındaydım ama sınıfımın nerede olduğunu bilmiyordum. Her ders bi sınıfa girdim a b c d e. Son derste buldum sınıfımı. A da sıkıldım. Bde de sıkıldım, Cde aşık oldum, D de sıkıldım, Ede öğretmenime vuruldum

Birinci dersten son derse kadar hep ağlamaklı durmuş sonrasında da sınıftan kacmistim.Ben kactikca babam sınıfa geri getirmişti, böyle bir kısır döngü içinde günlerin geçti.Bildigin salaktim ben hoca hep benle ilgileniyordu, sınıfta durayim diye , birde zeynep diye bir kız vardı o hep agladifimda hocaya söylüyordu.o söylenince ben agliyordum.

Ağlamayan,rahatça hinlik yapmak için annesinin gitmesini dört gözle bekleyen bir çocuktum :D

Evet. Herkes ağlıyordu ben ve baykara tepiniyorduk. Ilk gün kulağımızı çekti müdür. Yinede testiyi kırdık. ^^

Geri