Okul yıllarınızda başınıza gelen en talihsiz olay neydi ?

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Okul yıllarınızda başınıza gelen en talihsiz olay neydi ?

Dördüncü sınıfa giderken hızlıca kapıyı açmıştım koridorda koşan çocuk fena yere yapışmıştı.

Sonuç: Yere düşen 3 süt dişi, Okula çağırılan veli ve akşama terlik ile çılgın dakikalar.

Unıversıtedeyken , cok kar yagmıstı , kar topu oynarken
ayagım kaydı gıtttım , bızım hatunun ayaklarının dıbıne dustum
ne zaman kavga etsek , hep o gunu hatırlatıp
ayaklarıma kapanıcaksın derdı S:

Lise yıllarında, bir arkadaşımın( arkadaş demek hatada) annesi okula geldiğinde, kızın sen benim annem değilsin deyip kaçması.Benim başıma gelmedi ama hayatım boyunca unutamam,o annenin bakışlarını:(

Lise yıllarında, bir arkadaşımın( arkadaş demek hatada) annesi okula geldiğinde, kızın sen benim annem değilsin deyip kaçması.Benim başıma gelmedi ama hayatım boyunca unutamam,o annenin bakışlarını:(

Of ne kadar çirkin, acımasız bir durum insanın annesinden utanması.

Hayırsız evlat böylelerine denir işte.

lise 1 de sınıf başkanıyken konuşanları yazdığım tahtayı dayak yemesinler diye sildiğim sırada hoca gelince niye siliyorsun dayağı yemiştim.

Sevdiğim kızın adını tahtaya yazdım şekilli ciks, sonra hoca geldi bumu konuşuyor dedi kızı bir güzel dövdü zalım hoca

Okuldan eve dönerken omuzuma çarpan ara unutulmazlarım arasında .Bir tarafımda at arabası diğer tarafımda araba vardı.Ya ata çarpacaktım ya da arabaya.Ata çarpmak komik ve riskli gelmişti. Bence araba tarafına geçeyim derken çok şükür frene basan adamcağız dikiz aynasıyla omuzuma çarpıp geçti.Ne yaparsın at durmayı akıl edemez diye düşünmüştüm.Gençlik işte.

Üniversite bir ve ikinci sınıfta adım adım her an takip edilmek.
Sevgi karşılıklı olmayınca,özgürlüğünüz adeta rehin alınıyor.

1) orta 2. Sınıftayken yazdığım erotik içerikli şiirin müdür yardımcısının eline ulaşması ve baseball sopasıyla yaşadığım düzeyli ilişki

babam bana motor almisti motor dediysem iste scooter, okulun onunde bir araba vardi ,arabayi gidiyor sandim pat arkadan vurdum park etmis arabaya. Araba mudurunmus adam ben mezun olana kadar nefret etti benden :d

Lisenin ilk günüydü. Sıcağın altında sıkıcı bir müdür konuşmasından sonra sınıflara dağılmıştık. Baktım sıra çok uzun ve iki tane olan girişin diğerini hiç kullanmıyorlar. Bende dedim şu boş girişe kaynak atayım. Bi girdim...
Meğer cam varmış. Ama yok öyle bi cam nasıl temizledilerse bildiğin görünmez olmuştu.

Meslek aşkı nedir orda öğrenmiştim :d

Babamın beni her gün okula bırakması ve almasi yüzünden sevdiğim çocuğun yanıma yaklasamamasi sınıfların ayrı olmasi hahaha dram:D

ilkokula giderken ufacık tefecik içi dolu turşucuk biri olduğumdan 3-4 üst sınıftaki çocukların rüzgarlı havada uçmamam için montumun cebine koyduğu taşları çıkartmadan eve kadar ağlaya ağlaya gidişim. : (

Orta 1deyken çok sevdiğim bir çocuğa el sallarken lamba direğine kafa atmıştım çok acıklıydı....

lise 1 deyken sevdiğim kızın 1 aylık ilişkimin sonunda bana "ben aslında fırata aşığım ondan ayrıldıktan sonra sen bana yarabandı gibi geldin ben ona aitim " diğip ayrılmasından bu yana tam 14 sene geçti

lise 1 deyken sevdiğim kızın 1 aylık ilişkimin sonunda bana "ben aslında fırata aşığım ondan ayrıldıktan sonra sen bana yarabandı gibi geldin ben ona aitim " diğip ayrılmasından bu yana tam 14 sene geçti

Vay ..... neyse xd
Aitmis bir de Hgjgm:D

Geri