Okul-Medrese yakanlar vatan hainidir

Konu sahibi son olarak 2822 gün önce görüldü
1450981185168.jpg

A Haber'de yayınlanan Zeynep Bayramoğlu’nun sunduğu Kadraj programına katılan Türk sinemasının deneyimli oyuncusu Serdar Gökhan, genç sinemacılara tavsiyelerde bulundu. Okul ve tarihi eser yakanları, böyle zor bir dönemde Rusya ile görüşenleri "vatan haini" olarak niteleyen Gökhan, bu kadar hainin olduğu bir ülkede devlet yönetmenin de zor olacağının altını çizdi.
A Haber'de yayınlanan Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu Kadraj programına katılan Türk sinemasının deneyimli oyuncusu Serdar Gökhan, genç sinemacılara tavsiyelerde bulundu. Sanat dünyasının 52 yıldan bu yana devlet tarafından en çok desteği bu dönemde gördüğünü belirten Gökhan, ülkemizin geçtiği bu zor günlerde birlik olunması gerektiğini söyledi. Okul ve tarihi eser yakanları, böyle zor bir dönemde Rusya ile görüşenleri "vatan haini" olarak niteleyen Gökhan, bu kadar hainin olduğu bir ülkede devlet yönetmenin de zor olacağının altını çizdi.

SERDAR GÖKHAN: OKUL-MEDRESE YAKANLAR VATAN HAİNİDİR
"SANATA, SANATÇIYA, ÖNEM VEREN BİR HÜKÜMET İLK DEFA GÖRÜYORUM"
Sinema okullarında çok gençler üretiliyor, dizilere çok gençler pompalanıyor ama bunların içinden ancak 3-5 tanesi başarıya ulaşıyor. Bir sürüsü sükut-u hayale uğruyor ve hayatları değişiyor. Başarıya ulaşanların da bazı eksiklikleri de vardır, onları da zamanla giderecekler. Kendileri bir anda Hollywood yıldızı sanıp havalara girmesinler. Biz 52 senemizi verdik, biz girmedik havaya. Onlar daha dünkü çocuk, onlar da girmesin. 52 yıldır bu meslekteyim. Bir sürü hükümet gördüm. Bu kadar sanata, sanatçıya, geçmişimize, tarihimize önem veren bir hükümet ilk defa görüyorum. Bu yüzden çok mutluyum, çok teşekkür ediyorum kendilerine.

"OKUL - MEDRESE YAKANLAR VATAN HAİNİDİR"
Memleket içler acısı bir durumda. Yani bu kadar hainin, bu kadar kahpenin var olduğu bir ülkede devleti yönetmek de çok zor. İnsanlarımız hainlikle yarış ediyorlar. Görüyorsunuz, Rusyalara gidiyorlar, okullar yakıyorlar, medreseler yakıyorlar. Bu nedir, anlayamadım gitti ben bu memleketin durumunu. Benim iki tane dedem Balkan Harbi'nde şehit düştü. Şehit torunuyum ben. Bu vatan için ölürüm, bu bayrak için ölürüm. Bu vatanın topraklarına en ufak bir zarar geldiği zaman, inanın yaşım 70 ama en önce ben fırlar giderim. Biz bu memleketin kanıyla, toprağıyla, ekmeğiyle, suyuyla büyüdük. Kimsenin bu ülkeyi batırmaya, bu ülkeye nankörlük, hainlik etmeye hakkı yok.

Vatan haini demeyin, zorlarina gidiyor serefsizlerin.
Vatansizlarin.

cimiyi biz yikmidik, hilikiptirdin bimbi ittilir !

Ölün!

52 yıldır bu meslekteyim. Bir sürü hükümet gördüm. Bu kadar sanata, sanatçıya, geçmişimize, tarihimize önem veren bir hükümet ilk defa görüyorum. Bu yüzden çok mutluyum, çok teşekkür ediyorum kendilerine.

Hangi hükümete teşekkür ediyor kendisi?
Tiyatroların içine kendi bürokratlarını sokmaya çalışan bu hükümet değil miydi?
Kendi görüşlerine uymayan oyuncuları,sırf görüşlerinden ötürü vatan haini ilan ettiren bu hükümet değil miydi? Bknz:Mehmet Ali Alabora,Levent Üzümcü vb.
Bazı insanlar boş konuşmaya ne kadar da meraklı.
Ne güzel de özetlemiş Altan Erkekli;
[YOUTUBE]mVUTTJuXrtw[/YOUTUBE]

Hangi hükümete teşekkür ediyor kendisi?
Tiyatroların içine kendi bürokratlarını sokmaya çalışan bu hükümet değil miydi?
Kendi görüşlerine uymayan oyuncuları,sırf görüşlerinden ötürü vatan haini ilan ettiren bu hükümet değil miydi? Bknz:Mehmet Ali Alabora,Levent Üzümcü vb.
Bazı insanlar boş konuşmaya ne kadar da meraklı.
Ne güzel de özetlemiş Altan Erkekli;
[YOUTUBE]mVUTTJuXrtw[/YOUTUBE]

Deme öyle cancağzım, muhalif olana perde çekmek zorundasın onlarla empati kurmak için. Onlardan olmayan her şey tü kaka, onlar en milliyetçi onlardan değilsen teröristsin, onlar en müslüman onlardan değilsen kafirsin, onlar en sanattan anlayan onlardan değilsen ucubesin.

Ha bu arada

Teşekkürler.

Sanatcıya önemi falan gecelim haydide okul ve medrese yakan nedir sizce o zaman bunu soralım vatan haini diyemiyorsak ne diyelim ?

Sanatcıya önemi falan gecelim haydide okul ve medrese yakan nedir sizce o zaman bunu soralım vatan haini diyemiyorsak ne diyelim ?

Tabi ki,eğitim alanında yapılan her zarar verici hareket hainliktir,her açıdan hem de.Sadece yakmak olarak düşünmeyin,zorunlu dersler,empoze edilmeye çalışılan fikirler,ilk sayfadan kaldırılmaya çalışılan resimler vb.
Bu konuda size hak veriyorum,hepsi birer hain.

Irene Adler gereken cevabı delili ile sunmuştur. Asıl sanatçılar ülkenin gündemine karşı eleştirel yaklaşandır benim için. Ki Mehmet Ali Alabora bir sanatçı olduğu kadar ülkede yaşananlara kayıtsız kalmayarak görüşlerinden dolayı vatan haini damgasını yemiştir.

Bu devlet basına ve sanatçıya en az destek veren hatta kendi yanlısı olmadığı için yargılayan bir devlettir. Ki Fetullah Gülenin İkbal Gürpınar a yaptığı gibi. Ne de olsa bu devlettekiler de Fetullahın elinde yetişmiş kişilerdir. İnsan büyüdüğü kişiye-yere benzermiş.

Kuzum bu konuda tabiki de vatan haini hatta terörist benim için ya.

Kuzum bu konuda tabiki de vatan haini hatta terörist benim için ya.
Sanatcı konusunda şunu diyebilirim balım hükümeti sevenler önem verdi diyecek sevmeyenler önem vermedi diyecek ama okul medrese yakan ,ülkedeki tek bir kaldırım taşına zarar veren elbette haindir benim gözümdede.

Çocukların ölüm emrini verenler de katildir.
Paraları cebine indiren de hırsızdır serdar efendi.

Tabi ki,eğitim alanında yapılan her zarar verici hareket hainliktir,her açıdan hem de.Sadece yakmak olarak düşünmeyin,zorunlu dersler,empoze edilmeye çalışılan fikirler,ilk sayfadan kaldırılmaya çalışılan resimler vb.
Bu konuda size hak veriyorum,hepsi birer hain.

Peki hocam dediklerinize hak vermekle beraber şu konudaki fikirlerinizi de merak ettim : Eğitim yuvası olarak kabul ettiğimiz okullardaki öğretmenlere mesaj atıp, ilçeyi terk edin dedikten sonra okulları askeri karargah olarak kullanıp, çatışma ortamının okullara taşınması konusunda ne düşündüğünüzü merak ettim.

Özür dilerim, yanlış anlamayınız sadece bu konu hakkındaki düşünceleriniz benim için değerli ve merak ettiğimden soruyorum, teşekkür ederim.

Peki hocam dediklerinize hak vermekle beraber şu konudaki fikirlerinizi de merak ettim : Eğitim yuvası olarak kabul ettiğimiz okullardaki öğretmenlere mesaj atıp, ilçeyi terk edin dedikten sonra okulları askeri karargah olarak kullanıp, çatışma ortamının okullara taşınması konusunda ne düşündüğünüzü merak ettim.

Özür dilerim, yanlış anlamayınız sadece bu konu hakkındaki düşünceleriniz benim için değerli ve merak ettiğimden soruyorum, teşekkür ederim.

Alıntı yaptığınız yorumumda,virgüllerin arasına denk getirebilirim bu söylediklerinizi de.
Onlar için hainlik biraz hafif kalıyor,belki ondan gelmedi aklıma.
Teşekkür ederim ilaveniz için.
Saygılar hocam.

Hükümet yanlısı duruşunuz var ise her türlü desteği alırsınız tabi
Olmayanlara sorun bir de bunu.
Okul ve medreseden bahsediyorsunuz Güney Doğu yanıyor Serdar Gökhan ondan haberdarmısınız ?

ooo yine askeri kötülüyoruz. Sanki çatışma ortamını asker okullara taşıdı. Okul yakan, Sınıf duvarlarını yıkarak sınıflar arası kaçış koridorları yapan sanki asker. Asker-Polis durduk yere girmedi okullara. Kime anlatıyoruz ki..

insanlari canli canli yakan keyfine gore katleden bir anlayis vatan haini olunmuyor tastan topraktan yapilmis yapitlari insandan daha onemli goren zihniyet zelil bir sona mahkumdur..

Geri