Okuduğunuz Kitabı Tekrardan Okumak Mutluluk Veriyor

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Okuduğunuz kitabı bir daha okumanın yararlı olduğunu biliyor musunuz?

En sevdiğini kitabı kaç kere okudunuz? Bir, iki? Yapılan bir araştırmaya göre, okuduğunuz kitapları tekrar okumak, rahatlatıcı bir etkiye sahip ve psikolojimizi iyi yönde etkiliyor.

Akademisyenler, Yeni Zelanda ve Amerika'daki insanlarla çalışarak bunun mutluluğu, bilgi birikimini ve farkındalığı artırdığını belirtti.

Araştırmada, izlenen bir filmi yeniden izlemek ve ziyaret edilen yerlere bir daha gitmekte ölçülmüş fakat hiçbirinin daha önce okunan kitabı okumak kadar mutluluk verdiği saptanmamış. Okuduğunuz kitaplardan tamamen kurtulmadan önce bir daha düşünün...​

Ben Emrah Serbes / Erken Kaybedenler kitabını 3 kere okudum. Her okuduğum da da ilk defa okuyormuşum hissi verdi bana. Kısaca okumak iyidir sürekli okuyun

Siyah Kan - Firsat buldukca tekrar tekrar okudugum tek kitap.

baş ucu kitaplarım vardı sık sık al başa yapar okurum ezberlediğim sayfaları bile var.)))) cok hoşş

emrah serbes murat menteş falan bi kez okumaya bile değmez tekrar tekrar okuyup beyninizi gibmeyin

Okuduğum kitabı bir daha okuduğumda gözümden kaçan bazı noktalara odaklanabiliyorum ve tam anlamıyla anlaşılmış oluyo

kahraman tazeoğlu söz :D ahmet batman sabah uykum soğuk kahve :cici: vazgeçilmezlerrr...

Emrah Serbes'i okumak ve sonra 1 kere daha okumak ve mutlu olmak.

:hppy:​

Sıkılıyorum.

Geri