Okuduğum kitaplar arasında en çok beni etkileyen .......çünkü.....

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Son zamanlarda okuduklarım için konuşuyorum; Kitap Hırsızı.
Bir kitabın sizi etkilemesi için gereken şeylerin arasında, kitapta, kendi hayatınızın yansımasını bulmanız olduğu düşünülürse beni etkilememesi imkansız gibi bir şeydi...

Ask ve gurur zaten jane austin imzasi yeterli etkilenmem icin

emrah serbes'in kalemine hasta olduğumdan erken kaybedenler ilk sırada galiba. en son sineklerin tanrısı'nı okudum o da baya iyiydi.

Ayrıca;

Kjersti Skomsvold'un Hızlandıkça Azalıyorum'u.

Yaşlılığı bu kadar güzel anlatabileceğini düşünmezdim.

yaş 17 ektilemişti ben ergenken, ipek ongun un kitabı. bi kızdan bahsediyodu. ergenlik hayallerimle örtüşen bir hikayeydi. haliyle etkilenmiştim. şu an hiçbir kitaptan haz alamıyorum önyargılarım olduğu için

okuduğum kitapları incelemeden almadığım için genelde hepsi etkiler ama en çok etkileyenler arasında yüreğim seni çok sevdi- en son yürekler ölür - iz - mavi saçlı kız - yağmur sonrası-mart menekşeleri - uçurtma avcısı - ve son olarakta kaptanın son kitabı bukre var

Unutulanlar Dışında Yeni Birşey Yok ; Benzer bazı şeyler yaşadım :uzgun:

" Kasabanın altı günü" Çünkü; Kitabın içinde gibi hissettirdi. Belkide uzaylılarla ilgili okuduğum ilk kitap olduğundan uzun süre etkisinden kurtulamamıştım.

Vadideki Zambak .. İlk aşkımın en civcivli döneminde okumuştum :)

Kelebek..

İlk okuduğum romandı

Seri katiller 1 ve 2
Şaşırtıcı insanlar

Dostoyevski nin Raskolnikovu nu unutursak Kalbimiz kurusun.
En karizmatik ve en kendime yakın buldugum karakterlerden biridir.

Ayrıca

Jack London un Martin edeni gibi arayışlarimiza ulaşıp kendi iç sesimizi bastirdigimiz ve bu yuzden mutsuz olduğumuzu başka hangi kitap bu kadar güzel anlatır ?

Bknz: kendine yakışmayani uydurmaya calismak

Şeker portakali'nin zeze si...
O acı çekmenin hayal kırıklığının tarifi.

senden önce ben

fazla kitap okumadıgım icin son bunu okumustu
bu etkiledi diyelim. :D

Kinyas ve Kayra - Hakan Günday

Sebep;
- Beni hıçkıra hıçkıra ağlatan tek kitaptır.
- Karakterlerinden nefret ederken sevdiren, iki zıt duyguyu aynı zamanda hissettirip beni alabora eden tek kitaptır.
- Kayra'nın zihin ölümü çalışmalarını ilginçtir..

Aklıma geldikçe ekleme yapacağım.

Geri