Öksürük

Konu sahibi son olarak 2911 gün önce görüldü
İki gündür oğlum öksürüyor ne yaptıysam fayda etmedi
Oksurugene de cekene de çile
Bizimki inatçı öksürük

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayaklarin altina vicks surmek ve yatmadan once balli sut icmek ise yarayabilir:cvcv:

Aman aman, ne illet bir şeydir o. Gece peydah olup sabaha kadar çektirir. İnsanın ciğerini söküp eline verir alimallah. Öyle ki o an ağzımdan dökülen; karayola git geleme inşallah.

Çile resmen. Boğazım yırtılıyor 2 gundur..

Çocuğunuzda akciğer enfeksiyonu yoksa yapılan allerji testleri ile etken allerjinin hangi maddeye karşı geliştiğinin saptanmasında alerji deri testleri yaptırabilirsiniz.
Öksürük, hırıltı hışırtı hatta nefes darlığı belirtilerinin gece kötüleşmesi astım düşündürebilir.Özellikle anne babada var olan astım öyküsü çocukta da görülme riskini artıracaktır.Sigara dumanı, mevsimden dolayı polenler küf rutubet, akarlar, kimyasal kokular ve hava kirliliği ile allerjik öksürük alevlenmesi görülebilir.
Bronş gevşeten ilaçlarla şikayetlerin düzelmesi, daha sonra tekrar atak gelişmesi astım düşündürebilir.
Geçmiş olsun,tıbbi yardım almanız gerekebilir.

Çocuğunuzda akciğer enfeksiyonu yoksa yapılan allerji testleri ile etken allerjinin hangi maddeye karşı geliştiğinin saptanmasında alerji deri testleri yaptırabilirsiniz.
Öksürük, hırıltı hışırtı hatta nefes darlığı belirtilerinin gece kötüleşmesi astım düşündürebilir.Özellikle anne babada var olan astım öyküsü çocukta da görülme riskini artıracaktır.Sigara dumanı, mevsimden dolayı polenler küf rutubet, akarlar, kimyasal kokular ve hava kirliliği ile allerjik öksürük alevlenmesi görülebilir.
Bronş gevşeten ilaçlarla şikayetlerin düzelmesi, daha sonra tekrar atak gelişmesi astım düşündürebilir.
Geçmiş olsun,tıbbi yardım almanız gerekebilir.
Doktora götürdük bahar alerjisiymis soğuk buhar verdik yarım saat ilaç ta verildi
Hemen geçti
Astım değil de bronşit var benim oglanda

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mevsimde çocuklarda en sık raslanan durum.

Geri