Okey turnuvası hk?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Okey turnuvası hk?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet @juju

Sende Süreyya gibi alıntı yapıp olsun yavrum de .

bilmişçe konuşmuş gibi olmayayım ama zaten depremden fiziki olarak etkilenmeyen bizler zaten sıcak yatağımızda, her zamanki gibi yemekler, her zamanki iş ve ilişkiler içerisindeyiz çoğunlukla. bi kere sistem bize bunu dayatıyor ancak saygı dediğimiz mevhum rutinimizi değiştirebilmeli. resmi rakamlara göre 40 bini(muhtemelen kat be kat fazla) yitirdiğimiz bir felaketin ardından kendimize bu denli bir meşguliyet yaratmak için çok erken. karalara bürünüp, yas tutunda demiyorum ama kollektif olarak felakete karşı hicbir şey yapmadığımız bu ortamda, beraber oyun oynama fikri de bana pek doğru gelmiyor.
oynanmasın demiyorum, oynansın elbette ama daha ileri bir tarihe karar kılınırsa daha iyi olur nacizane.

Aynen şuan oyun oynanırsa depremzedeler çok üzülür. Ircforumlarında kullanıcılar şuan okey oynuyolar diye kahrolurlar :(

Aynen şuan oyun oynanırsa depremzedeler çok üzülür. Ircforumlarında kullanıcılar şuan okey oynuyolar diye kahrolurlar :(
yukarıda belirtmiştim aslında 'saygı mefhumu' diye. bu ölenlerle kurduğun ilişki üzerine kurulması icap eden karşılıksız bir durumdur. kimse seni bir şey yapmaya zorlamıyor ve kimse depremzedelerin seninle ya da yaptığın şeylerle ilgilendiğini söylemiyor zaten.
yukarıda evet dediğin için karşı çıkmana gerek yok. evetçilere karşıt bir yazı değil zaten, üzerine alınmana gerek yok.

Hayır dedim
Zaten oynamayı bilmiyorum, bilsem de eski tadı vermezdi bence.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Oynayan biri olmadigim halde, bana da su an icin cok dogru gelmiyor. Ileri bir tarihte dusunmeniz, daha guzel olur.

hayat elbette kaldığı yerden devam ediyor ama bazı şeyleri çok hızlı unutmaya çalışıyoruz sanki. listeye adını genelde yazdıranlardan biri olarak hayır bence de, bana da zamanı değil gibi geliyor.

cinsel içerikli konular açılıp gündeme gelirken hayat devam ediyor sırf o tarz konular açılsın da ilk yorumu atayım diyen bir kitle var ben okey turnuvalarının başlamasında hiç bir sakınca göremiyorum kimse işine geldiği gibi davranmasın pls.

Oynanabilir,okey oynamak ile depremzedelere saygısızlık olacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri