Okey Turnuvam:)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sen biraz galibiyet serisi yakala, son umut bükücü burada...

Ne geliyorsa başıma şu yufka yüreğimden geliyor. 1 set oynayacaktık aslında. Oynadık ve yendim! Oyun esnasında @ArifÇ. gelip bana başarı diledi gitti diye mağlubiyeti Arif'e bağlayıp,bana şansızlık getirdi deyip ağlamaya başlayınca, dayanamadım hadi gel bi el daha oynayalım dedim.

1-1 olunca son sete geçtik yerde 42 taş var 1 kere taş çekiyom bitiyor. İlginç :)

Neyse tebrikler. :D

Ne geliyorsa başıma şu yufka yüreğimden geliyor. 1 set oynayacaktık aslında. Oynadık ve yendim! Oyun esnasında @ArifÇ. gelip bana başarı diledi gitti diye mağlubiyeti Arif'e bağlayıp,bana şansızlık getirdi deyip ağlamaya başlayınca, dayanamadım hadi gel bi el daha oynayalım dedim.

1-1 olunca son sete geçtik yerde 42 taş var 1 kere taş çekiyom bitiyor. İlginç :)

hahah, ah be... bilsem yine gelir sana şans dilerdim...

ağlamaların görüntulerini atayim miiiii ?

@yoSun Normal Şartlarda 3.olman lazımdı.Demek ki rakibinde beşiktaşlı.

Ben zirvede bırakıyorum efendim, şampiyonu yendim dedirtmem size (:
Elediklerimizle takıl ahah

Geri