-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hahah, ah be... bilsem yine gelir sana şans dilerdim...Ne geliyorsa başıma şu yufka yüreğimden geliyor. 1 set oynayacaktık aslında. Oynadık ve yendim! Oyun esnasında @ArifÇ. gelip bana başarı diledi gitti diye mağlubiyeti Arif'e bağlayıp,bana şansızlık getirdi deyip ağlamaya başlayınca, dayanamadım hadi gel bi el daha oynayalım dedim.
1-1 olunca son sete geçtik yerde 42 taş var 1 kere taş çekiyom bitiyor. İlginç
Neyse tebrikler.![]()
ağlamaların görüntulerini atayim miiiii ?Ne geliyorsa başıma şu yufka yüreğimden geliyor. 1 set oynayacaktık aslında. Oynadık ve yendim! Oyun esnasında @ArifÇ. gelip bana başarı diledi gitti diye mağlubiyeti Arif'e bağlayıp,bana şansızlık getirdi deyip ağlamaya başlayınca, dayanamadım hadi gel bi el daha oynayalım dedim.
1-1 olunca son sete geçtik yerde 42 taş var 1 kere taş çekiyom bitiyor. İlginç
Neyse tebrikler.![]()
Hakkında şikayet var.ağlamaların görüntulerini atayim miiiii ?
hahahaha evet evetHakkında şikayet var.
Hile yaptığına dair![]()
yok korkmuyorum... önce kargomun gelmesini bekliyorumNoldu @ArifÇ. korkuyor gibisin![]()
gelir merak etme bu başka bi turnuva ama onla alakasi yok.yok korkmuyorum... önce kargomun gelmesini bekliyorum![]()
Endoooo hahaha ben kazandim zaten
Şampiyon oldugunuz gece yendik sizi de atayim mi:pBen zirvede bırakıyorum efendim, şampiyonu yendim dedirtmem size (:
Elediklerimizle takıl ahah