Okey turnuva ödülü

Konu sahibi son olarak 1291 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tupac ile beraber turnuva sonrası seçtiğimiz ve bu gün elimize ulaşan ödüllerimiz..

Bu güzel hediyeler için IF Yönetimi başta olmak üzere, sponsor olan Gurkan ve alisveris.mavimenekse.com sitesine teşekkürler.
4371d8175ccb239da0c912999532609c.jpg

Son düzenleme:
Alper çok teşekkürler

Aueheaueuahgkskfkfkskldvlvkksldkb ulaaa S4S ben sana ne diyim yaa haykırıyorum akşam akşam :D :D :D
Bahtiyar Antepli hiç bişey yapamaz artık kimseye. İfşa ederim isterse yeltensin :)
Xander eyvallah sağolasın. Bu gün baho'ya da dedim bir aydır ben ne şampiyonlar duydum ama rank Tupac ile bende malesef :gulus: (siz kazanın da ranklar yabancıya gitmesin)

Alper çok teşekkürler

Aueheaueuahgkskfkfkskldvlvkksldkb
ulaaa S4S ben sana ne diyim yaa haykırıyorum akşam akşam :D :D :D
Bahtiyar Antepli hiç bişey yapamaz artık kimseye. İfşa ederim isterse yeltensin :)
Xander eyvallah sağolasın. Bu gün baho'ya da dedim bir aydır ben ne şampiyonlar duydum ama rank Tupac ile bende malesef :gulus: (siz kazanın da ranklar yabancıya gitmesin)

Güle güle top sektir abi.:D

Eyvallah Bahtiyar yeni bi beste ile bomba gibi geliyorum :D Ahmetciim hak etti bunu.

Abi büyük bir sabırla o besteyi bekliyoruz. Bu ara çok abanıyorsun Ahmete. Adam özür dilerim abi çekiyor hemen en ufak bir şey de. Büyük değişiklik görüyoruz. Besteni ne zaman yayımlayacaksın acaba???

Bahtiyar korku başa bela kanka. Forumda ifşa edecem diye özür dileyip abicim diyo :D
Sabah günaydın mesajı yerine bestemi dinlersiniz. Sonrada tüm gün işiniz gücünüz rast gider :)

Abi adamı süründürüyorsun resmen. Yazık acıyorum ona bir de hanımcı ya. Pompalıdan da korkuyor. Yürüyen korku filmi gibi adam. Her anı gerilim ya. Ama hak ediyor. Abi sen topa çok iyi vuruyordun demi?:D

Absent Ben turnavaya katılmadim, Okey felan dedelerimizden gelme ilk okey taşını bulan 7 abdulrizak dedemdir Bahtiyar dan bisi olmaz senelik izne çıktiginda bol bol kafasına okey atarız : )

Absent Ben turnavaya katılmadim, Okey felan dedelerimizden gelme ilk okey taşını bulan 7 abdulrizak dedemdir Bahtiyar dan bisi olmaz senelik izne çıktiginda bol bol kafasına okey atarız : )

Ne oluyor ya canı sıkılan bana bir şey fırlatıyor. Vur anam sende vur.:D Wp grubuna resim attık anlık adamlar üzerimize oynamaya başladı ha.:D

Bahtiyar adam yengeden korktuğu kadar Allah'tan korkmuyo ama yinede yapacağını yapıyo pampa ahahah :)
Xander bu nasıl bir ced yiğidim, tanımak istiyorum seni. Beni mutlak ara. Bahtiyar konusunda yazdıklarından dolayı ağzının tavanını yiyim senin bee :D
esekherif bi dahaki sefere inşallah sizin olur be abim. Ben sizi tutuyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri