Okey, 101 gibi facebook oyunlarında güzel kız/yakışıklı erkek aramak

Konu sahibi son olarak 102 gün önce görüldü
ben okey oynamayı bilmiyorum nan :asd:

Nesli tükenmedi mi bunların ya ?

Arkadaş edinecek o kadar çok platform varken oralara umut bağlayacak kadar yokluk içinde mi diye düşünmeden edemedim. :p

liseliler ve üniversiteliler bilmez eskiden mynet okey vardı. tam bir entrika yuvalarıydı oralar.

Okeyden de böyle soğutuyorlar. Şöyle tipler yüzünden giripte oynayamıyoruz ki girdiğimde kaç kişiyi engelliyorum saymıyorum bile.

Genelde kelli felli salaklar buluyordu beni dedim kaderin çirkin erkek gibi uzadım napim.d

Facebook üzerinden hiç oyun oynayamadım, düşürdünüz mü lan?

ClLVZ4rUoAA-zZ-.jpg

facebook olmadan da oynanabilen bir yer var misafir olarak oynarım :) ve hiç bir şey düşünmeden vakit geçirdiğim yer

gece gündüz league of legends oynayan makine mühendisi bi ev arkadaşım vardı. klanda iki kızla tanışmış. kızlar aynı zamanda falanca üniversitenin kız hentbol takımında. aylar sonra bu kızlar bizim üniversitedeki besyo'lularla maç yapmak için kocaeli'ye geldiler. sonra koca kafileye turist rehberliği yapmıştık.

dişi sinekle bile iletişim kurmakta zorlanan arkadaş, kişi başına düşen kız miktarı yüzünden evrim geçirmişti. o kızlardan biri mezun olunca yahya kaptan'a, arkadaşın yanına geldi sonra. ben ileride çocuğuma "annemle nasıl tanıştınız" sorusuna cevap olarak böyle bi hikaye anlatmaya utanırım açıkçası. :p

canım ben avcı değilim
av hiç değilim

Geri