Okan Buruk, Süper Lig tarihine geçti!

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Galatasaray, sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. Bu galibiyetle Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımda Süper Lig'de iç sahada üst üste 15 galibiyet alan ilk teknik direktör oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligdeki Gaziantep FK karşılaşmasıyla kariyerinde önemli bir başarı yakaladı.

Galatasaray, Gaziantep FK karşısında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılırken, Okan Buruk Galatasaray'da Süper Lig'de iç sahada üst üste 15 galibiyet alan ilk Türk teknik direktör oldu.

Kaynak

ya siz bizi sonradan görme, zorlama tarihler üreten takımlarla mı karıştırıyorsunuz anlamıyorum ki… bizim en çok dillerde dolanan bestemiz bile “gerçekleri tarih yazar, tarihi de galatasaray” arkadaşlar. altını dolduramadığımız şeyleri söylemiyoruz biz, her daim tarih yazmaya hazır olduğumuz için söyleniyor bunlar. tarih yazmak sizler için hayal olabilir ama bizim için gelenek… çok iyi konuştum.

ya siz bizi sonradan görme, zorlama tarihler üreten takımlarla mı karıştırıyorsunuz anlamıyorum ki… bizim en çok dillerde dolanan bestemiz bile “gerçekleri tarih yazar, tarihi de galatasaray” arkadaşlar. altını dolduramadığımız şeyleri söylemiyoruz biz, her daim tarih yazmaya hazır olduğumuz için söyleniyor bunlar. tarih yazmak sizler için hayal olabilir ama bizim için gelenek… çok iyi konuştum.
Melodramcığım biz de hem Türkiye hem Avrupa'da tarih yazıyoruz!!!:)

23/23 yapan Mustafa Denizli İtalyandı herhalde. Her şeyleri yalan, kolpa…

Ahhshshshshsjhshshsgshshd Allah’ım sen Hatem kulunu bağışla. Şaka yapıyor Allah’ım valla bak. Rakip takım taraftarını sinir etmek için kasten yapıyor yoksa böyle biri değil o Allah’ım. Suphaneke dinimiz amin.

Şampiyonlar Ligi'nde hiçbir başarı elde edemedi ve şayet Avrupa Ligi de aynı şekilde sonuçlanırsa kariyeri adına olumsuz birer gelişme olacaktır.

Geri