Okan Buruk Galatasaray'dan gitmeli mi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Okan buruk gitmeli mi kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    25
Orda kalsın geri getirmeyin. İrfan hoca da aynı şekilde.

Gidecek.

Nasıl ki vaktinde GSCimbom'da gelmesi gerektiğini söylediysek, şimdi de veda vaktinin geldiğini söylemekten çekinmiyoruz.

Haydi Abbas, vakit tamam.

Kim gelecek yerine? Arda hocam ya da Klopp gibi bir dev geliyorsa amenna. Ama böyle saçma salak bir laptop teknik direktörü getirecekseniz gerek yok. Kalsın.

:D

Planı anlatıyorum. Hoca geliyor, Mayıs ayında seçim var diye huyu olan seçime kadar imzasını atıyor, "Şen ola Cimbom..." tiviti atıyor, etkileşim rekoru kırıp 7 puan farkla şampiyon yapıyor.

Mayıs ayında seçilen yeni başkan Montella'yı aparıyor.

Rüya bu kadardı. Uyandım.

şu şekil bi yenilenme lazım

IMG_4385.jpeg

Kalsın bence, bizler memnunuz kendisinden.

Okan Buruk: "Zaman zaman bu tür maçlarda ıslıklanmalar olabiliyor. Tabii ki bunu istemiyoruz. Kimse istemiyor. Zaten taraftarımızın büyük bölümü Günay'a destek oldu. Bence destek olanların çoğunlukta olması daha değerli. Günay bizim takımımız için saha içi ve saha dışı performansı olarak çok önemli. Arkadaşlarına destek veren, sahip çıkan, liderliğini takıma her zaman gösteriyor. Geçen sezon bu kupayı kazanırken hep Günay oynadı. Bu sene de iyi işler çıkardı. Şanssızlıklar, hatalar olabilir ama bu hatayı Günay üzerinden okumamak lazım. Burada hatalı biri varsa ilk başta teknik direktördür."

Okan Buruk: "Geçen hafta herkes bizi şampiyon ilan etti ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Rakibimiz iyi oynadık. Biz kendi oyunumuzun altında kaldık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Biz çok hata yaptık. Şampiyonluğu alıp dönmek istiyorduk ama başaramadık. Yine 4 puan öndeyiz. Ben yine aynı şeyi söyleyeceğim. Şampiyon olmadık. İyi oyunla, kalitemizle önümüzdeki hafta şampiyonluğu elde etmeliyiz."

Okan Buruk: "Şu anda bizim 10 tane oyuncumuz var. Sözleşmeleri biten oyuncular var. Sözleşme için görüştüğümüz oyuncular vardı. Her sene kural değişiyor. Yıllardır 10 kere değişiyor. Burada uzun vadeli bir plan olmuyor maalesef. Devre arası sözleşme yapıyorsunuz, sene sonu hangi kuralın olacağı belli değil. Bu kuralın doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu kuralın birçok kulübü zorlayacağını düşünüyorum."

Geri