Okan Buruk Galatasaray'dan gitmeli mi?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Okan buruk gitmeli mi kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    25
Sene sonu umarım teklif gelir Avrupadan. Öpüşüp onore edip ayrılırız.

Xavi , Allegri, Terzic, Sarri , Rose den biri gelsin. Ordan devam.

Sene sonu umarım teklif gelir Avrupadan. Öpüşüp onore edip ayrılırız.

Xavi , Allegri, Terzic, Sarri , Rose den biri gelsin. Ordan devam.
Arap liginden teklif gelebilir ancak Avrupa'da hangi takım mesela?

Yabancı teknik direktör tabii ki Avrupa maçları için avantajdır.

Arap liginden teklif gelebilir ancak Avrupa'da hangi takım mesela?

Yabancı teknik direktör tabii ki Avrupa maçları için avantajdır.
Romanın ciddi ilgisi olduğu konuşuluyor.

O yüzden yabancı TD diyorum ben de. Bu seneki kadro avrupada rahat iş yapabilecek bir kadroydu. Okan yapamadı.

Bugün Sanchez, Torreira, Sara, BAY, Osimhen gibi oyuncuların hangisini UEFA finali oynayan takımlardan birine koysan direkt 11 e girer. O yüzden başarısızlık.

Lig bizi artık kesmiyor :d

Romanın ciddi ilgisi olduğu konuşuluyor.

O yüzden yabancı TD diyorum ben de. Bu seneki kadro avrupada rahat iş yapabilecek bir kadroydu. Okan yapamadı.

Bugün Sanchez, Torreira, Sara, BAY, Osimhen gibi oyuncuların hangisini UEFA finali oynayan takımlardan birine koysan direkt 11 e girer. O yüzden başarısızlık.

Lig bizi artık kesmiyor :d
Katılıyorum, lig maçlarında heyecan yaratacak takım sayısı çok düştü. Bizi de kesmiyor ve ondan geride kaldık.:)

Chatgbt'ye sordum böyle dedi:

Okan Buruk’un Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili “gitmeli mi?” sorusu, takımın son dönemdeki performansına, taraftarın memnuniyetine, yönetimin planlarına ve genel futbol kamuoyunun beklentilerine bağlı olarak değerlendirilebilir.

Gitmesini Destekleyen Görüşler:

• Avrupa Başarısızlığı: Eğer Galatasaray, Avrupa kupalarında hedeflerin uzağında kaldıysa, bu teknik direktör üzerinde bir baskı yaratır.
  • Taktiksel Eleştiriler: Bazı maçlarda oyun planı, değişikliklerin zamanlaması ya da oyuncu tercihleri eleştiriliyor olabilir.
  • Yönetim-Teknik Ekip Uyumu: Kulüp içinde vizyon farkı varsa, ayrılık gündeme gelebilir.

Kalmasını Destekleyen Görüşler:

• Lig Başarısı: Süper Lig’de alınan iyi sonuçlar ve/veya şampiyonluklar Okan Buruk’un en büyük kozudur.
  • Takım İçi İlişkiler: Oyuncularla kurduğu olumlu ilişkiler, takımın uyumu ve disiplini onun lehine bir durum yaratır.
  • Taraftar Desteği: Taraftarın büyük kısmı hâlâ arkasındaysa, bu onun kulüpte kalması için güçlü bir gerekçedir.

Okan Buruk daha kaç fantastik akşam yaşatacak bakalım?:)

Lig maçında yenilince yine harcadılar.:)

Çok değişik bir adam. Bazen oyun içi kurguyu öyle bir değiştiriyor ki rakip takımı baskıya boğuyoruz. Bazen de öyle bir sistemle çıkıyor ki saç baş yolduruyor bize. Hele şu değişikliklerin geç yapılması. Son zamanlarda yine düzeltti o durumu. Birçok taraftar gibi ortadayım bu konuda. Son avrupa maçlarında iyiydi. İyi gün taraftarlığı değil. Galatasaray kazanmaya odaklı bir takım ve birkaç hafta başarısız olsa homurdanmalar başlıyor normal olarak.

Geri