Ojenizi En Kısa Sürede Nasıl Kurutabilirsiniz?

Konu sahibi son olarak 1281 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sürüyodu yarım saat dışarı çıkıyoduk geceye dökülmğyo falan iyi diyodu lanet :/

=) beklicn işn ne. frkedyorm desydn ii göz vrmş snde dicktm. hoş gerçi bi tek rngi ilgsini çekr erkeğn o da uçuk kaçk bi renkse

=) beklicen yarım saat işin ne. farkediyorm deseydin ii göz varmış sende dicektm. hoş gerçi bi tek ojenin rengi ilgisini çeker erkeği,n o da uçuk kaçık bi renkse.

oldmu şimdi

yok ilgim ojesi falan değildi yada fiziği vs. bitek sim ederdi bazen ojede.renkli değildi.size göre memleket fizik madam :)

yok ilgim ojesi falan değildi yada fiziği vs. bitek sim ederdi bazen ojede.renkli değildi.size göre memleket fizik madam :)

=) bna görede fizik deil malesef yanlış tespit. ojeyi çamaşır suyu damlayan tişörtte, spor ayakkabının bağcıklarının rengini değiştirmede, objeler üzerinde desen yapmakta kullanıyorm =)

=) bna görede fizik deil malesef yanlış tespit. ojeyi çamaşır suyu damlayan tişörtte, spor ayakkabının bağcıklarının rengini değiştirmede, objeler üzerinde desen yapmakta kullanıyorm =)

sebep ? hiç bir giysi olmuyomu zevke

sebep ? hiç bir giysi olmuyomu zevke

ne sebp. sevmiyorum oje bunu soruyosan eğer. zevk insanın kendini rahat hissetmesidr bence. oturup kalkarken beni rahatsız eden kıyafeti sırf güzel gösteriyo die nie giyeyim. eğer bunları soruyosan. sordugundan bunu anladım. anlamadıysam bi zahmet tekrar açık yaz =)

ne sebp. sevmiyorum oje bunu soruyosan eğer. zevk insanın kendini rahat hissetmesidr bence. oturup kalkarken beni rahatsız eden kıyafeti sırf güzel gösteriyo die nie giyeyim. eğer bunları soruyosan. sordugundan bunu anladım. anlamadıysam bi zahmet tekrar açık yaz =)

yok ben oje diyodum.kusura bakmayın belkide değişik ama görece öğrencem artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri