Öğretmenler odası

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Her türlü dedikodunun döndüğü ve sınırsız çay içebileceğiniz yer. :p

Ya ya uzaktan öyle görünüyor. Bi çayımız bile yok :T:

Lüks okullarda var o. Türkiye'nin çoğu ücra yerinde çayı geç öğle yemeği bulmak mucize. :T:
Öğrencilerin dedikodusu yapılıyor genelde.

Müthis dedikodu dönüyor, bazi hocalari haric tutuyorum

Başka alternatif olsa pek kullanmayacağım, bize ait bir oda.

Zamanında pek çok kez gittiğim bir yerdi, atmosfer güzel yerde 1 gr kan yok temizliyorlar hemen

Sinirsiz cayi anca paralel evrende bulabilecegin dinlence yeri.

Bkz: kantinci teroru

ayrı telden çalan hocaların fiskos yaptığı yer.

Yeter artık hocam çıkın nefes alın bu ne dediğim oda

Nöbetçi öğrenciyken içeri girmemek adına kırk takla atardım.Hep bir rehavet havası.

Velilerin , öğrencilerin , yönetimin yapıldığı ; tüm teneffüslerin çay kahveyle geçtiği ortam.

eskiden sınav sorularının saklandığı oda:)

Sint nikolaasi juf Marielle ile bastigim oda. Ondan sonraki yillarda hep kotu seylerin dondugunu dusundugum oda .p

Dönem sonlarında öğrencilerin not için her tenefüs uğradıkları oda :p

Fazla zaman geçirilmemesi gereken bir yer, her türlü sohbet döner o odada.
Fotokopiden fotokopiye girdiğim yer.

Gerek sigara dumanıyla (en azından benim okul dönemimde öyleydi) gerek dedikodusuyla, gerek ne olacak bu memleketin hali siyasi tartışmalı sohbetleriyle 'öğretmenler kıraathanesi' isminin daha uygun gideceği mekandır.

ogretmen cocuklari icin eglencelik en guzel kapali mekanlardan birisidir. birileri hep cukulata, cola ismarlar, yani ismarlardi!... offfffff, off!

Öğretmenler öğrencilere iyi insan olmaları konusunda sürekli öğüt verirler. Ama giderler öğretmenler odasında kavga, dedikodu, kıskançlık, sigara içme gibi her şeyi yaparlar.

Çocukluğumun bir kısmı bu odada geçti, ben çok eğleniyordum ama dışı sizi içi beni yakar yine de. :d

Geri