Öğretmeninizin size yaptığı en büyük kıyak neydi ?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü

Şimdiye kadar öğretmeninizin size yaptığı en büyük kıyak neydi ?

Normalde sözlüyü duadan veriyordu ve ben bilmediğim, ezberlemeyi reddettiğim için teorik olarak düşük almalıydım ama bana bir kıyak geçip 90 vermişti hiç unutmam :d
Daha önce hiç din dersinde sözlüden 90 almamıştım :d

Sırf beni dersten geçirmek için bütün okulun sözlüsüne 100 vermişti. Kıyak adamdı.

8. sınıfta matematik dersinden 85 almamamı sağladı :p

lisede cografyadan 20-22 almıştım yazılılardan. 1 bile degil yani. 19 mayıs gösterilerine katıldım diye 2 düsürmüstü.

lisede cografyadan 20-22 almıştım yazılılardan. 1 bile degil yani. 19 mayıs gösterilerine katıldım diye 2 düsürmüstü.

Seni 19 Mayıs gösterilerinden herhangi birinde hayal bile edemedim :sırıt:

Çok şükür kıyakla değil, emekle elde edenlerden oldum. Bu yüzden hiçbir öğrencime de kıyak geçmem. Öyle çocuklar var ki yazılı kağıtları kontrol edilirken hocam şurada iki puan fazla var diyecek dürüstlüğü gösterirler. Hak ederek elde edilenin daha değerli olduğunu bilen bu çocukları gördükçe gurur duyuyorum. Çünkü geçmiş geleceğin aynasıdır.Hak etmediği şeylerin kolaylığına alışmamaları da kendi gelişimleri için çabalamalarının yolunu açar.

Bizim müdür yardımcısı kıyaktı. Canımız sıkılırdı arkadaş derdikki hocam canımız sıkıldı cafeye falan gidebilirmiyiz hemen izin verirdi.

Bilgisayar dersini ve ogretmenini cok severdim o da beni severdi ve cok esprili bulurdu.. cok guldurmusumdur...
Ama gelin gorun ki sinavlarim 55in ustune cikmazdi.
Ilk iki sinavim zayıf, son sinavim 55 gelmisti. Karneme zayif dusecekti çünkü 55 alsamda kurtaramamistim..

Dedim lutfen beni bir defa sinav yapin ya da sozlu.
Olmaz dedi. Siranin ustunde defterim duruyor. Defterim de bi ozensiz çöp olmus ama atmaya kiyamiyorum gibi ..
Temiz bir defftere bu yazdiklarini gecir dedi sana not vericem.

Ben bir gecirdim o deftere.. ama bir gorseniz nasil geciriyorum..
Her sey bitti verdim ogretmene
verdigi notu soylemedi.
Karnemde 4 yaziyordu. Utanmasam sarilicam oyle hosuma gitti.. efendi, efendi teşekkürümü ettim.. cunku inanilmaz kibar bir insanım.. bu da boyle kiyak bir aniydi. Tşk.

Öğretmenimin bana yaptığı en büyük kıyak, "hiç unutmam bunu", bana hiç bir ayrıcalık tanımadı.

o donemler kiyak sandigim sonradan amelelik oldugunu fark ettigim trafik gecis yetkisi :mrslkm: elimize aliyorduk stop levhalarini yaya gecisleri icin arabalari durduruyorduk….

Arkadaşım dine uzak bir tipti din sınavı oluyorduk kağıtları karşılaştırdık falan yanlış yerleri düzeltirken müdür yardımcısı gördü bizi geldi kağıdı aldı bir şey de yapmadı canım hocam

ara teslim sınavı vardı teslim etmemiştim 78 vermişti arada kaynamıştım galiba jzmxmxkxkkxkx

Geri