Öğretmene Aşık Olmak :(

Konu sahibi son olarak 4554 gün önce görüldü
Arkadaşlar bence bu aşk değil bir hayranlık ama aynı şeyi bende hissediyorum son 2-3 aydır hocayla konuşmak için konular falan arıyorum (lisedeyim).Kesinlikle bunun imkansız olduğunu biliyorum ama unutmam lazım :D Önerileriniz lazım aslında çünkü baya kötü bir durum :D Çok temiz bir aşk ama en kötüsünden.
Şimdiden teşekkürler :D

Öğretmene aşık olmak güzel bieşydir sanırım ykında arkadaşların başlar senin öğretmen geldi diye :) Unutmak için biraz daha uzak dur ondan en güzel öyle.. Okun yoksa erkek okulumu :)

Bir öğretmen adayı olarak baktım da bu olaya öğretmeninin açısından da hoş bir durum değil bence.:) Sen kendine göre yaşı yaşına huyu huyuna uygun biriini bul aşk da değildir o zaaten beğenidir.Allah yardımcın olsun, bu işten vazgeç diyorum:)

Bence yapış ona :D:D:D bırakma hazır öğretmenmiş maaşıda iyidir :D

Sen yine iyisin ben müdüre olmuştum. Murat Boz (Aşklarım Büyük Benden) :p

- Aşk Değildir O
Beğenidir,Hayranlıktır,Sevgidir,İlgidir. Gelip Geçiçi Seyler Yani..

Uuuf çok kötü durum bilirim:D çünkü aynı senin gibi bende Lisede Tarih hocama aşık olmuştum,o na olan hayranlığımdan dersi bile dinlemezdim notlarımda baya kötüye gitmişti neyseki allahdan başka bi okula tahin edildi kurtuluşum oldu:D

yav kızın geleceği ile niye oynuyonuz arkadaşım etki değil aştır sizene :D:D kız belki hocanda sana aşıktır allasen öyle çıkarsa bana haber ver :p

Eee nasil gidiyo ogretmen aski??

Tavsiyeler için çok sağolun :D Bende zaten bunun bir hayranlık olduğunu söylemiştim :D Öğretmen aşkım gayet güzel gidiyor ama ilgim azaldı daha çok arkadaş gibiyiz.Birbirimize filmler önerip,kitaplar önerip teneffüsleri bitirebiliyoruz :D

Tavsiyeler için çok sağolun :D Bende zaten bunun bir hayranlık olduğunu söylemiştim :D Öğretmen aşkım gayet güzel gidiyor ama ilgim azaldı daha çok arkadaş gibiyiz.Birbirimize filmler önerip,kitaplar önerip teneffüsleri bitirebiliyoruz :D
He bak kendini derbeder etmeden çıkıyorsun yavaş yavaş aşk modundan eferin sana:D

Sen yine iyisin ben müdüre olmuştum. Murat Boz (Aşklarım Büyük Benden) :p
10 dakikadır gülüyorum harikasın :D:D:D

ben sadece milli güvenlikçime aşık olmuştum napim çok yakışıyodu üniforması :p

544005_457644160950907_125598732_n.jpg

Geri