Öğretmen mi haklı yoksa Kız mı?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Toplu taşımada Emekli bir öğretmen karşısında oturan genç kıza”kaçıncı sınıfa gidiyorsun” diye sorunca”sanane”cevabı aldı.Öğretmen ise bunu saygısızlık olarak değerlendirdi..Sizce hangisi haklı bu konuda.?

günümüz de artık maalesef bu kadar iyimser davranıp böyle soruları yanıtlamak şüpheci oluyor..
simdi o kız ayrıca hiç mi yabancıyla konuşmuyor :)

Emekli veya emeklisi yaklaşan ogretmenleri hic cekemiyorum şu aralar ya.

Kız haklı. Ona ne? Kız'a asılıyor mu? El'in kızından sana ne?

Napıcan nerde okuduğunu
Şu hocayı tanıyor musun diye soracak kendince ego kasacak…

Kız haklı da çok muhattap olmamak için söyleyebilirdi.. Böyle fazla muhabbet etmişler, tanımadığı insanlarla fazla konuşarak değişen bir şey olmamış. Öğretmenlerin bu huyu var maalesef. Yıllar önce markette acelem olduğu için birinden izin istemiştim üniversite öğrencisi misin diye sormuştu. Hayır demiştim. Ben de öğretmenim sırt çantası görünce öğrenci sandım seni demişti. Bu öğretmenler hep böyle demek ki. 😂

Valla abi at izi it izine karistigi icin bir sey diyemiyorum.

Bu yaş almış kişilerin işi gücü yok akşama kadar metroda bedava gezmeleri beni sinir ediyor, üstelik sağa sola sürekli salça olmaları, bilirkişi takılmaları.
Sanane kardeşim, insanların özel hayatından. Emekli öğretmenmiş, sanki bana dünyayı kurtarmış.

Bigun bitane kiz varmis. Yasli bi adam gelmis demiski nerede okuyorsun?
Sananeeeeee digip videoya almis.

Sonra bitane bi kiz daha varmis tas kafa cocugun biri gelmis "Gel inelim seni arabamla brahiyim" demis.
Oda ona demiski ihihihi...

Geri