ögreticez :)

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkek_
Bu kadınlar (cadılar) :D neden ne ıstedıklerını bılmıyorlar ?

sevgı ıstedıgı zaman sevgı verırsınız beyenmezler

kıskanmıyorsun benı derler kıskanırsınız neden kıskanıyorsun derler

ılgısızsın derler ılgı gosterırsın o zamanda sıkıldım cok ustume gelme dıyorlar

bu kadınların cadıların nedır ıstedıklerı bır bılen varmı ?

soru_isareti.jpg

Kadın_

Gel gel biz sana sölicez ne istediklerini :icon_katildim:

images
:kiki:

Beni nerden buldunuzzz. En sevdiğim yeşil kazağımla. :kiki:

Zor anacım zor Süper ßir Calısma gerekiyor extra etüd falan filan xorjinalx'ten ßaslayalım ögretmeye :D:D:D

Bu kadınLar Cadu mu az söyLemis Kim söLedi iSe $eyTan $eytaN :) KatıLıyoRum Bu Söze N istiyOnuz aLLahtan beLanızı mı :D

Ah ah ßu erkekleri Anlamak zor Hem ßizsiz ßisey yapamazlar hem laf söylerler :D

Bize de ŞeytanLıqı öqetin diCem ama Bizde Kurnazız :) Köprüyü qeCene kadar Size aŞkım JiJim :D Bebeqim hayatım Nefesim :D Ondan Sonra Püee :) Sen kimSin Tanıyormuyum Seni Demesinide biLiriz :D Kurnaz oLun Saf oLmayın CiCişLerim Sinan da Sizi bi Nasihat versin :) Erkek eLde edene kadar meLektir eLde ettikten Sonrada Seytan oLur :D

Erkek kadın diye ayırmaktan öte Gercek Yalan diye ayırmak daha dogru ßence Sinan'cım.. :) Şeytanlık erkekte de var kadında da.. Köprü meselesine gelince herkes köprüyü gececek diye birsey yok Alimallah o köprü yıkılır da yok olur gidilir Kara Sularda ;)

Biz O köprüye qücLendirmeden CıkaCak Kadar Saf deqiLiz :) Merak etme ZeynepCiqim TemeLLeri iyi atar Cıkarız Sonra o Köprüyüde qeCeriz :)

qeCtikten Sonra Emin oL ErkekLerin hepsi iCin qecerLi deqiLdir ama Bir coqu Umrunda biLe deqiL O Saatten Sonra ..'!

Onu qöRüp YaSamaLarı Lazım ;) Onun iÇin Sözüm Vardır anLatıLmam yaŞaman Lazım ..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri