Öğrencilik yıllarınızda sevmediğiniz öğrenci tiplerini söyler misiniz ?

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
Öğrencilik yıllarınızda sevmediğiniz öğrenci tiplerini söyler misiniz ?

99 aldım diyip ne diye 100 alamadım diye ağlayanlar.
Hiç çalışmadım valla diyip notları uçuranlar.
Tamam kopya veririm diyip kağıdını devlet sırrı gibi saklayanlar.
Vee kırtasiye gibi kızlar.

:p

hocalara yağ çekenlerr
sorular cok kolaydı diyenler

Sınav esnasında kagıdına yapışıp kimse görmesin diye ter dökenlere,
Zırt pırt tuvalete yok yere gidenlere,
Kızların kol kola girip okulu turlamalarına,
Hocaya yakınlık gösterip not kazanmaya çalışanlara,
Okuldan kaçalım diyipde kaçmayanlara,
Zil çalmadan sınıfa girip kitabını açanlara,
vb. saçma sapan şeyler işte.

Ne çok nefretligim varmış :D

Kızlar tuvaletininde artistlik yapıp birbirine laf sokan kızlara

sınav esnasında kopya vermeyen öğrenciye sınav sonrası çemkirenler. bizim sınıfta vardı mesela bunlardan. insan ancak bu kadar pişkin ve arsız olabilir. sana kimse kopya vermek zorunda değil, kopya vermek kişinin kendi tercihidir saygı duyuyorum da vermeyen öğrenciye sınav sonrası çıkışmak nedir ya. sana mı çalışıyom la ben?

Okulda başgan ayağına geçinen kişilerden oldum olası haz etmezdim. Çok ta kavga etmişliğimiz vardır, bir de çok çalışıp artislik yapanlar vardı sınıfta onlarıda sevmezdim. Hocaya Yağ çekenler, pinti olanlar, malı kıymetli olanlar vs. vs diye gider...

Sınav sırasında kopya vermeyip sınavdan sonra bnde hiçbirşey yapamadım zayıf alıcam diip sınav sonucu acıklandığında yüksek not alan öğrenciden nefret ederdim :D

derste konuşup evde çalışan tipleri hiç sevmezdim :D

evde ödev yapmak ders çalışmak nedir yani okulda ne yapıcaz peki :p

normalde 1 alan öğrencinin ağlayıp üzüleceği yerde 4 alınca neden 5 almadım diyip aglayıp sızlanan öğrenciyi boğasım geliyodu :D
bide öğretmene lakayt konuşan öğrenciler.

Sadece öğrenciliğe has değil.

Zeka zayıflığı olan ve ruhsal ergenliğe saplanan insan tipini sevmiyorum.

Herşeyi biliyorum havasında gezenleri bir kaşık suda boğmak falan istiyorum.
Egoları yüksek diyemiyorum kendileri için, yazık ego tatmini yapmak için her lafa atlıyorlar..

"Sınavım çok kötü geçti." deyip, sonuçlar belli olunca "aaa benim sadece 2 yanlışım vardı. daha yüksek bekliyordum." diyenler. -Aldığı not 90dan aşağı olmamıştır zaten :D-

İnek diye tabir edilen öğrencileri severim. Bende onlardan biriyim çünküüü :dyg:

" sınava çalıştn mı " diye sorulduğdnda,

"kitabın yüzüne bile bakmadm walla" diyipte yüksek not alan tipleri sevmem.snrada hiç beklemediğim not geldi drler.

Öğrencilik yıllarımda(lisede) ukala biriydim. Kendi tipimdeki adamları sevmezdim.

ben öğrencilik kurumunu başlı başına sevmiyorum koyun gibiyiz.. öğrenciyken kendimide sevmiyordum. okumayıda sevmiyorum .. okutulmayıda..

Bide öyle bi tür vardır ki akşam ararsın napıyorsun sınava çalıştın mı diye hayır çalışmadım der ama aslında çalışmıştır,amacı bizimde çalışmamızı engellemek :D

Geri