Öğrencilik yıllarınızda sevmediğiniz öğrenci tiplerini söyler misiniz ?

Konu sahibi son olarak 644 gün önce görüldü
kendini adriana lima sanan kezbanlar, bi de gomlegin altindan cikan o renkli bodyler, hele bi de ayakkabisi fosforlu turuncu felansa Allah yardimcisi olsun

Sınavda kopya isteyenlere sinir olurdum zaten sınav stres var birde kopya istiyor :D
Birde yüksek puan alıp hava atanlardan.

hoca serbest mi bırakayım yoksa ders mi işleyelim die oylama yaptığında ders işleyelim diyenler

bir de

çok çalışıp yüksek not alıp abi hiç çalısmadım yaaaa die kolpa kolpa gezenler :D

Çalışkanlardan.Ve "hocam ödev vardı" deyipte hocanın bize fırça atmasını bekleyenlerden.
Ve birde üstlerinde rengarenk olduğunu sanıpta kahverengi elbiselerini giymiş kezbanlardan.

Çalışkanlardan.Ve "hocam ödev vardı" deyipte hocanın bize fırça atmasını bekleyenlerden.
Ve birde üstlerinde rengarenk olduğunu sanıpta kahverengi elbiselerini giymiş kezbanlardan.

Çok güldüm O ödev vardı olayına :zuha::zuha: ben de sinir olrdum

Blok yapılmış dersten sonra herkesin tam bitse de gitsek modunda olduğu anda çıkıp soru soran yetmezmiş gibi aldığı cevaplardan da soru çıkaran öğrenci tipinden hiç hazzetmezdim. Tam çıkacakken sınıfın %90ının, dersin ise tamamının alakasız olduğu bir konu hakkında soru soran öğrencilerden ise nefret ederdim.

hele bide ödevi hatırlatan armutlar yok mu. var.

Bilmiş bilmiş takılıp bir halt bilmeyen

Sınav çok kötü geçti yeaaa deyip de 100 alan öğrencileri hiç sevmiyordum:D

Çalıştığı halde çalışmadım, her şeyi bildiği halde hiçbir şey bilmiyorum diyenler :T:

sosyal edebiyat sınıfında olduğum için genelde ön sıra tiplemeleri hoşumuza gitmezdi

Beleşçiler hoşuma gitmezdi, halâ da öyle.

Burnu havada sosyete kizlari

abi hiç aramaz sormaz vize veya final haftalarında whatsapp'tan yazan tipler olur ya.işte o......

Benim puskutleri yiyip kendi puskutunu gizli sakli yiyen tip şjkldkk

85 aldim die aglayan tipler .d

her şeyi disiplinli kuralına göre yapan o çalışkan tiplere uyuz olurdum sanki biri kukla gibi oynatıyormuş gibi

'Hoca ödev vermişti unuttu sanırım, ben hatırlatayım'
Ne çektik bu arkadaşlardan ya.

Çalıştığı halde çalışmadım, her şeyi bildiği halde hiçbir şey bilmiyorum diyenler :T:
30 alırım ben ya deyip 80 90 alan psikolar. :D

Geri