Öğrencilik yılları anıları :)

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
Hiç kopya çekemedim korktum hep alım ayağıma karişti

Lisede kalanlar sınıfındaydım. Devamsızlıktan ;$ Müdür iki yıllık it, kopuk hepimizi bir sınıfa doldurmuştu. Hangi birini anlatayım? Bitmez. ;D

Ortaokul 3. sınıfta, 3 kafadar rakip okulu basmak. Önümüze gelen her öğrenciyi tekme tokat döverek püskürtmemiz. Ergen irisi olmamızdan mütevellit rakip okulun öğretmenlerinin polis çağırması. Polislerden koşarak kaçarken buğday tarlalarına girmek. 3 azgın öğrenciyi değil de, 3 teröristi kovalıyorlarmışçasına tarlanın etrafına siren çalarak iki ekip otosunun gelmesi. Korkudan altımız ıslak, gözlerimiz ıslak teslim olmamız. Karakolda hayatlarımızın en güzel dayağını yememiz. Üzerine ebeveynlerimizin de cilası.

Hey gidi hey.

lisedeki en arka dörtlünün bugünkü durumu ortada işte. aklıma şu karikatür geldi.

https://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/12/biz-**Spam/Adversiting**-cocuguyduk-yigit-ozgur.jpg?w=618&h=353

almanya'da bir türk olarak okula gitmek biraz nasıl desem sıkıntılı idi,
ama artık eskisi kadar değil galiba .
varlığımıza ister istemez alıştılar .
6.ncı sınıftaydım.
sıra arkadaşım özlem ,ah özlem kulakların çınlasın :)muhafazakar bir ailenin kızı, baş örtüsü ile gelmişti o gün okula.çok içine kapanık bir kızcağaz idi.
sınıfın ortasında alaycı bakışların verdiği mahcubiyeti ve çaresizliği halen gözümün önünde.
rus bir erkek çocuğu patrick,sınıfın en haylazı ve şerlisi aynı zamanda .teneffüs vaktinde arkadan sinsice yaklaşıp kızcağızın örtüsünü başından çekince özlem hem korku hem acıyla bir çığlık attı ki...o an ne olduysa oldu .
savunma sistemim devreye girince mutasyona uğramış gibi oldum :))
aslında bende çok halim selim bir cici kız idim :) idim o ana kadar .
sandalyeden fırlayıp arkasını dönüp giden patricke avazım çıktığı kadar bağırdım ,tehditler bile savurdum :)) şu an yazarken gözümde canlanıyor o kareler.
ettiği küfürler de artık bardağı taşırınca bu çocuğu okul koridorunda baya bi kovaladığım hatırlıyorum, ki koştukça yorgunluktan mı artık bilemiyorum dahada bir hırslandım sonunda kazağının kapşonundan tutup durdurdum .
rus dediğime bakmayın ,hani öyle iri yarılarından değil di allah'tan:)
cılız bir şeydi.
(evet devamını ellerimi yüzüme kapattı anlatıyorum )
bu sefer o üstüme gelmeye başlayınca bende bi korku panik derken ..nasıl bir reflextir bilemedim çok tehlikeli bir yere tekme atmışım .
ondan sonra hatırladığım tek şey onun yerde iki büklüm kıvrandığı,
arkamda öğretmen ordusu,
bir saat sonra babamın okula gelmesi ve benim bir hafta uzaklaştırma almam :))
hey gidi günler hey.
içimdeki erkek famataya selam olsun:)

beyefendi allah belasını versin bu gudubet, cenabet yaşın. bu sene başımdan hiç bela eksik olmadı.

Beyefendi yeniden reankarnasyonla dünyaya gelseniz yine 31 yaşında olursunuz. Belki bu sefer bir kitapçıda Hira hanımefendiyle çarpışır o sayfalarını tek tek çevirmek istediğiniz kitabı başınızda paralardı. Kasko frontal lob hasar karşılaması yapıyor mu bilemiyorum. Sinyal verip sağa geçtim diyebilir, sizi üzebilir. Baloğlan ile tavukları okşayıp petrol kuyusu kazarsınız.

Beyefendi yeniden reankarnasyonla dünyaya gelseniz yine 31 yaşında olursunuz. Belki bu sefer bir kitapçıda Hira hanımefendiyle çarpışır o sayfalarını tek tek çevirmek istediğiniz kitabı başınızda paralardı. Kasko frontal lob hasar karşılaması yapıyor mu bilemiyorum. Sinyal verip sağa geçtim diyebilir, sizi üzebilir. Baloğlan ile tavukları okşayıp petrol kuyusu kazarsınız.

Kitap paralamaya karşıyım esekherif. Ama bir frontal lob hasarı hiç de çekici gelmedi değil :D

Hangi birimiz unutabilir, hayatımızda bir kere var olmuş çocukluğumuzu?
Hangi birimiz unutabiliriz silgi kokusu, tebeşir tozu ve çekilmiş bir kulağın burukluğunu?
Hangi birimiz beslenme saatlerinde pişmiş yumurta kokusunu unutabilir?
Kendi çocukluğumuzun hacısı olmak için kaç albüm tavaf ettik?
Hayatları çıkmaza girmiş bütün kahramanların buluşma noktası çocukluğudur. Dilleri ve aklı aynı anda sürçen insanların birbirlerine sadece çocuklukları sahip çıkar.
Korkmama hastalığını yenen tek şey anne ve babanın okşadıkları saç diplerimiz sanırım ne kadar büyüsek de

Frontal lob dil konusunda da etkindir beyefendi :)
Fiziksel şiddete gerek yok, kalemim yeter :D

hanımefendi ben beyaz bayrağı çekiyorum, teslim oluyorum. ben size kızsam bile çiçek isimleri sayarım, sizi incitemem, sizi kıramam.

Allah sahibinize bağışlasın sizi Ocean. Ne güzel huylar :)

Geri