Öğrencilerini sosyo-ekonomik olarak sınıflandıran öğretmen

Konu sahibi son olarak 3044 gün önce görüldü
24 Kasım'a şöyle küçük bir girizgah yapayım. Daha ilk derste 'annen/baban ne iş yapıyor' sorusuyla görünürde masumca başlayan bu davranışı, oturma düzenini çocukların sınıfsal konumuna göre ayarlamak gibi absürtlüklere kadar gider. Kodaman çocukları ön sıralardan, cam kenarından ya da kalorifer yanından kendine yer beğenirken; memur ve işçi çocukları geri kalan yerlere serpiştirilir.

Ben öğrencilerime hobilerini en sevdiği şarkıcıyı sordum.Hepsi şaşırmıştı.

Ogretmen degildir.

Her hiyar ogretmen degildir ama bazi ogretmenler hiyar olabilir. Hiyardir.

sınıf ayrımcılığına sınıfta basliyorsak vay halimize

Tam bir zavalli demek ki.

iddianız ile ilgili herhangi bir kanıtınız varsa buyrun kamuoyuna sunun pan bey yoksa benimle huhatam olabilmek için böyle ucuz numerolara başvurmayın jfjdkdkd

benim var, bi keresinde tahtaya yuklu miktarlarda para gorselleri astigin bir etkinligin tivitini atmistin da ben de boyle ogretmenler istemiyoruz diyip rt etmistim simdi bulamam cok gerilerde kaldi. bu malumat zengin ogrencileri sobanin yanlarina oturtmus arkadaslar fakirlere de sobayi yaktiriyomus. boyle vicdansizlik gorulmemistir.

bizde durumu kotu olanlarin onceligi olurdu her zaman. koy okullari bir baska...

Konu sahibi kanittir malumat hanim :T: Mulamatin olsun...

konu sahibi "malumat'ın öğrencisi olabilmek için diplomalarımı yakarım" şeklinde bir konu daha açmıştı aratırsanız onu da bulursunuz : ) şu an bulunduğumuz konunun benimle ilgisi yok ama kendisi öğrencilerime olan hassasiyetimi çok iyi bildiği halde beni buradan vurmaya çalışacak kadar ciddi bir karın ağrısı yaşamıştı vakti zamanında. siz de ondan etkilendiniz heralde.

Ogrencilerin copun icinde kalem buluyor malumat hanım. Ben ne yapayım! Konu sahibi malumatinizdir. Kivirmayiniz. Yasasin halklarin kardesligi...

ee ne olmuş çöpte kalem buluyorlarsa? çocuklardan biri kalemini çöpe atmış, başka bir çocuk da görmüş bana şikayet ediyor. o mesajı yazmamın sebebi henüz türkçeyi kurallarına uygun kullanamıyor olmalarını komik bulmamdı, altından başka başka anlamlar çıkarılabileceği hiç aklıma gelmezdi. pes : d
bu konunun muhatabı da ben değilim bu konuyu açtığı vakit aramızda bir problem yoktu. ciddi ciddi açıklama yaptırıyorlar insana ya djjdjd podzemlje gel ve bu konuyu kimin için açtığını açıkla birader. ne bela adamsın sen ya.

Ogrenci kalemini neden cope atar? Bu, ogretmenin kalemini kirmaya benzer... Ayrimcilik mi yaptin? Kalemi cope atmis. Bundan ote bir olay olamaz!

güzel laf yemişim yalnız. ilkokul öğretmenim-sn. şahnur hanım- ile ilgili başlık. teşekkürler.

Geri