Kıyamam Angie.. Beni de zaten hep ikinci yazıyor sanırım en sevdigi oğlaklar arasında ikinci sıradayım..Rezalet. Listede bile yokum.. Sonuncuya bile yazmamış...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kıyamam Angie.. Beni de zaten hep ikinci yazıyor sanırım en sevdigi oğlaklar arasında ikinci sıradayım..Rezalet. Listede bile yokum.. Sonuncuya bile yazmamış...
Seni sevmeyen ölsün yeldamKıyamam Angie.. Beni de zaten hep ikinci yazıyor sanırım en sevdigi oğlaklar arasında ikinci sıradayım..)
Senin neren oğlak..Rezalet. Listede bile yokum.. Sonuncuya bile yazmamış...
Oğlak ruhlu yay ben merhaba canım...Senin neren oğlak..
Yaysin yay..
Sen oğlak mısın? Ben şok.. senin doğum tarihi yanlış bence canım, evdekilere bir sorRezalet. Listede bile yokum.. Sonuncuya bile yazmamış...
Şaka yaptım. Yayım ben. Cimere sordum. Yanlış olsa düzeltilir jfjnfSen oğlak mısın? Ben şok.. senin doğum tarihi yanlış bence canım, evdekilere bir sor![]()
Cimere nasıl şikayet ettin ama Galatasaraylı kişileri hahaha. Aklıma o geldiŞaka yaptım. Yayım ben. Cimere sordum. Yanlış olsa düzeltilir jfjnf
Ay sus gerçek sanar bazıları jdjfn kimseyi şikayet etmedim ya aşk olsun. Bakma sen onlara... bfnfnnfCimere nasıl şikayet ettin ama Galatasaraylı kişileri hahaha. Aklıma o geldio arada demek doğum tarihini net öğrendin ha, tamam yay burcusun. Bir bakalım bu yaylar nasıl oluyormuş..
Aminnn ✨OĞLAK,
Sevgili Haziran… Geçmişin sorunlarını geride bıraktığım, yeni başlangıçlarla dolu, mutluluk dolu bir ay olsun.