Oğlak Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 270 gün önce görüldü
Evet onun etkisindendir muhtemelen. O detayı hatırlamıyorum fakat kesinlikle dominant değilim. Hatırlattığın iyi oldu Sevgili Thalassa, konuyu bulup detaylıca tekrar okuyayım.. :)
ben de buldum o yaziyi. dogum bilgilerin yazmadigi icin kendim bakamadim, ama oglak stelyuma sahip oldugunu yazmisti nycto o yazida. oglak burcunun etkilerini ciddi sekilde tasiyorsun yani :emoji_thinking:

ben de buldum o yaziyi. dogum bilgilerin yazmadigi icin kendim bakamadim, ama oglak stelyuma sahip oldugunu yazmisti nycto o yazida. oglak burcunun etkilerini ciddi sekilde tasiyorsun yani :emoji_thinking:

Kendimi çoğu konuda aşamam da hep bu koyu koyu oğlaklığım yüzünden. İnsan kendi kurallarına çarpar mı maalesef bunu yaşıyorum çok defasında.. Her şeye rağmen seviyorum ama biraz törpülenebiliyor olmayı isterdim. :)
Bu arada arkadaşım astroloji ile çok ilgili ve bu konuda bilgili. Bana önümüzdeki bir yıl boyunca balık etkisinde olacağımı söyledi. Tam zıttım bir mizaç bakalım tesiri ne yönde olacak. :)

kurallara onem veren, onemini bilen oglak burcunun kurallari kendi yararina ve isine gelir sekilde degistirmesi:

Elveda oğlak burcum seni çok sevmiştim halbuki ven sendim meğer yıllarca kendimi şartlıyormuşum… tek umudum sana yükselmem(yükselenim sensindir belki)

Oğlak erkekleri ile ilgili bir şey yazmamışım

Karşısındakini her zaman aptal yerine koymaya çalışan muhteşem kibir makinesi..Savundukları fikirden çok sinsice sıyrılmaya çalışıp bir zamanlar neferi olduğu fikri savunan birini gördüğünde " orta çağ " muamelesi uygular.
Daha iyi anlaşılması için kendi gözlemlediğim olayı anlatayım.

Adamın biri sevdiği bir markayı başkasında görünce " onun modası geçti yiaaaaa" modundaydı

Harbiden burclara inanmayi nasil basariyorsunuz.

1664385697813.png

En yetkin oğlak temsilcisi olarak sorularınızı alabilirim.

*haritanizda 5. evinizde saturn veya oglak varsa, cocuklariniz arasinda buyuk yas farkliligi olabilir.

sadece saturn dominant (oglak) kisileri degil, bu kova ve bazen koc burcu kisileri icin de gecerli. simdi bunlara fazla aglayip zirlamayacaksiniz yasadiginiz zor durumlardan ve kalp kirikliklarinizdan veya 3. kez ayrildiginiz ex sevgilinizden. kaldiramazlar ve lafi yapistirirlar. basak burcu dominant kisileri de boyledir, sadece bunlar sevdiklerine o sekil davranmazlar. bunun disinda BAM, roasted:

''bundan boyle danslar, hareketler beklemezdim ya. meger eglenebiliyormus'' dedirtir bazen oglak burcu erkekleri.
oglak burcu erkekleri dugunlerde eglenirken:

Geri