Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim kolyem çok özel. Geceleri ışık saçıyor, o ışıldayınca ben uçabiliyorum .pBi fotoğraf için ne alıcam ya güzel sadece sana yakışmış benim kendi kolyelerim daha güzel, ihtiyacım yok)
Allah aşkına bi boş vaktinde yap. Merak ettim harbiden.Şuan paintte senin resmini açıp karalayıp buraya atacaktım ama çok üşendim :T:
Baklava nerden olsun ? Güllüoğlu kurtarır mı ? :püfs yine mi kol.adonis görmek istiyorum baklava görmek istiyorum.
olm kollar 44 cm diye milleti kekledin tamam anladım ama burda sadece kanatlarda artı var gerisi fısss çok ekmağanan beslen eccük yağlan sonra bas proteini
Buda benim kaslı olan Jesse bakışı :cigaraci:Kaslı olmayanlar :T: bakisi aticaklar hazir ol jesse xd
Sen ne kurban oluyon olm. Baldız falan yok mu ? Asdfgdasdf[T.T];2514901' Alıntı:heyt be reis kaslarına kurban :d
Harbi çok adisin hee. Şevkimi kırdın kırdıın.olm ne kası ben sadece atlet görüyom.
atletspor![]()
ayy jesse alemsin sen ya![]()
bu mu kas dediğin ahaha![]()
![]()
Kaç yıldır spor yapıyorsun
2 gün olmuş başlayalı yeterli bulmuş foto atmış![]()