Oggy'nin evlenmek istediği o ünlü hanım bireyin ismi!

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
yaptığım bir takım araştırmalar sonucu sevgili @Oggy 'nin o ünlü şarkıcı hanım birey ile evlenmek istediğini öğrendim/hatırladım.
o isim kim mi?
az sonra sizinle o ismi paylaşacağım.
az sonra paylaşacağım o ismi görmek için yazıyı okumaya devam etmenizi öneririm, bu arada gün içerisinde bol bol su tüketmeyi ihmal etmeyin.
evet, oggy'nin ecnebilerin celebrity crush dedikleri aşık olduğu ünlü kim, siz de merak ediyor ve öğrenmek istiyor musunuz?
oggy'nin evlenmek istediği Türk şarkıcı ve şarkı yazarı, Almanya'da Sürpriz adlı gruba katılıp müzikal tecrübeler edinen, 2011 yılında Türkiye'ye yerleşerek 12 Çeşit La La - 12 Ways to La La adında ilk solo albümünü çıkaran aynur aydın. evvet, o isim aynur aydın.
şimdi sevgili oggy'ye bir sorum olacak, hala sevgili aynur hanım ile evlenmek istiyor mu?
*biraz daha devam edicektim boş yabmaya lakin gadın anamı anmayın deyu uzatmadım*

Aynur Aydın yazmissin benim gözümde Aynur Doğan canlandı. Alla alla diyorum ne alaka oggy ve Aynur Doğan. Sonra hatırladım Aynur aydını. Mutluluklar dilerim sosyal medyadan herkese ulaşmak bu kadar kolayken eminim bu ilişki de imkansız değil...

Ben neden Müge anlıyı yakıştırıyorum oggye acaba sanki ruh ikizi sadece müge gibi geliyor bana bilemedim şimdi Ssjsjsj

Bu kadar az ünlü olmuş biriyle mi ben hepsi grubundan birini seçer sanmıştım

eskisi gibi aynur hanıma ilgisi yok sanırım.

kapandı bendeki aşk defterleri
alacak verecek yok, bu hesapta..

-konuyla ilgili yapabileceğim max yorum.

Beğenilerinin toplumun geri kalanı tarafından vasat görülmesi.

Max yorumum

bu konu aynur aydın aşkımı yeniden tetikledi........ akşama kadar aynur aydın dinlemem gerekecek........ teşekkür ederim biggi........ <33333

Geri