Oggy kimdir?

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Oggy ve Hamam Böcekleri, pop art tarzında tasarlanan, Jean-Yves Raimbaud'un yazdığı, 501 bölümlük Fransız animasyon serisi.

Son düzenleme:
Fikirlerin bana uymasa da, bana itici gelmiyorsun ironi yaptığın yorumların her zaman güldürmüştür beni . :)
Şahsım adına söylüyorum olmayınca gözlerim seni arıyor diyebilirim .

Oggy Canım sıkkınken bazen son mesajlarda senin yazdığın son mesaja bakıp gülmüyor değilim :) Ama bunlara gülmem seni bir gün banlamıcağım anlamına gelmiyor :p her ciddi konuya birden atlama yahu :D

ZiFiR. la olm bize arada ugruyorsun burada maşallah. :(( ama seni gördüğüme sevindim kank. böyle tesadufler hoş. ehehe

EmRe ben mod olacaktım daha yaaa. .s.s

ZiFiR. la olm bize arada ugruyorsun burada maşallah. :(( ama seni gördüğüme sevindim kank. böyle tesadufler hoş. ehehe

EmRe ben mod olacaktım daha yaaa. .s.s

olum oranın temellerinde ben vardım sen bilmiyorsunun ersüne sor istersen :D bizim kabilenin çoğu burda senin haberin yok :D hatta bi kaçı banlandı her zaman ki gibi bende senin geldiğine sevindim atraksiyon seviyoz biz ama burda gördüğün gibi izin yok banarlar yeminle :D banlanmaktan korkuyormusun de yok valla sadece toplum kurallarına uyuyorum

çılgın kocahisar konusu görmek istiyoruz.
kocahisar gibi kocahisar istiyoruz.

Aftan yararlanmana sevindim renkli kişilik, hoşgeldin tekrardan :)

Hmm.. gizli bir edebiyat var sende. Aslında mala bağlayan insanlar her zaman olduğu gibi davranan insanlardır. Eğlenceli birisin vesselâm.
Olduğun gibi davrandığına eminim.
Sucuklu yunurtayla benim de güzel bir ilişkim var. Mesela mutsuz olunca bana çok iyi geliyor.
Roos bunu duyarsa sorun yaşayabilirim ki neyse..
Rabbim gönlüne göre versin her şeyi :)

Geri