Oggy banlansın mı?

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti

Oggy banlansın mı?

• Evet banlayın gitsin

Kullanılan: 22 62.9%
  • ufff ne grk vr yha. .s.s.s

Kullanılan: 13 37.1%

• Kullanılan toplam oy
    35
10151201_750729408295107_82428089_n.jpg

Arkadaslar recep in Alcatel marka telefonu varken whatsapp nedir bilmezken Oggy belediye yardımı yaptı da adam bbm /whatsapp grubuna girdi yoksa forum da ağlıyordu kanıtlar var ve o günden sonra recep arkasını belediye ye yasladi simdi nankörlük ediyo Aklınca. ..

#direnoggy!!!!

bi ara belediyenin yetkisini recebin eline verdim hatta, sımsıkı kavramadı mı, kavradı.
dostu düşmanı bilecekmişiz.

malumatfuruşla yüksel gelsin bu işe yaramaz oggy gitsin

#direnkalitelimizah

bi ara belediyenin yetkisini recebin eline verdim hatta, sımsıkı kavramadı mı, kavradı.
dostu düşmanı bilecekmişiz.

Kendi rızasıyla geldi üstelik kendimi belediye nin guvenli kollarina yasliyorum dedi tüm whatsapp grubu şahit şimdi de Fadime Şahin kılığına burundu!!!

aç olan var mı aranızda, çiğ köfte söyledim, resmini koyup paylaşabilirim isteyenle???!!

Ciddi bir şekilde banlanmasınlar. Yaptıkları myryami ye saygısızlık olmuş olabilir ama her ortam etik olacak değil.Bu arkadaşların stilleri renk katıyor foruma.Karar verinde konu kapansın bari

Ciddi bir şekilde banlanmasınlar. Yaptıkları myryami ye saygısızlık olmuş olabilir ama her ortam etik olacak değil.Bu arkadaşların stilleri renk katıyor foruma.Karar verinde konu kapansın bari

myramia midir nedir onun ettiği hakaret?:/:/:/

Geri