Oggy
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaptırımı hallettim, Cumartesi yada pazar günü bir genel duyuru gececeğim, askerlik gibi düşün tüm forum yaptırımı olacak@Swat dün yaptırım falan diyordun
Yapma meleğim. İlk senin kafanı keserler bunnar Allah korusun. nasıl hatalar böyle ayolabi gezi olayları zamanı...... o zamanlar izafetteydik sanırım....... ben çok orta yollu tarafsız yaklaşıyordum olaylara, sen en sonunda kızıp böyle demiştin......![]()
Sıkıntı yok ben komandoydumyaptırımı hallettim, Cumartesi yada pazar günü bir genel duyuru gececeğim, askerlik gibi düşün tüm forum yaptırımı olacak)
Oggycimden hatira bana bu video.Gitara ilk başladığımda teli bağlarken düğümü saçma sapan bir şekilde atıyordum. Akort ederken tel gerilince patliyordu.Düğümü iyi atmak lazım.
Paylaşım için teşekkürler kayısıkentli44
Toplu ceza alcakmışız. Cetvelle evimize vurcakmış. Bence oggy'i verip kurtulalalımSwat da fesatmis bayagi.dddd
Ne kadar iyisin.Toplu ceza alcakmışız. Cetvelle evimize vurcakmış. Bence oggy'i verip kurtulalalım