Agamemnon tanışalım mı?
tanışalım yavrum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Agamemnon tanışalım mı?
Tartışalım. Kolektif bir süreç olan sanatı özümseyen sanatçı, özünde bir filozoftur. Dünyayı yorumlamakla yetinir ama aslolan onu değiştirmek, yinelememektir. Bu bakımdan sanatın ‘esthétique’ niteliği, nesneler hakkında kesin ve değişmez yargılara değinen muğlak bir uç sözcük gibi algılanmışsa da, kavramsal sanatın deneysel çabalarıyla, sanat ekolleri ve yorumlama modellerini yeniden dikte ettirecek uygulamacı bir entelektüel bakışı getirmiştir. Çıkış noktası olarak da, sanatın formüle edilebilecek kalıplara sahip, endüstrileşme yolunda, en çok sayıda kişinin en çok hoşnutluğuna katkıda bulunacak bir yanı olmadığı görüşünden beslenir. falan fıstık. :p
tanışalım yavrum
kızıl mısın tatlım?
Eugène caps li sosyal mesaj vermeye devam ediyor derdini yazarak anlatamayınca. . ....
hatrım kalır nereye kayboldu lan
bence buranın adminleri çok anlayışlı
Sayfalarca da yazdım, anlamadılar. Sil bakalım, sil bakalım, rengini çıkar, yetkini bırak, delikanlı kim bakalım?
Sayfalarca da yazdım, anlamadılar. Sil bakalım, sil bakalım, rengini çıkar, yetkini bırak, delikanlı kim bakalım?
birer satır atlayarak okudum yine bi şey anlamadım. :p