Oggy az bak bi

• Kullanıcı jared
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1586 gün önce görüldü
Kontör yollim mi [emoji12]

Ne sandın yaprağım?

oggy'e yolladığın liraları köşeye atsaydın şu an börekçi değil simit sarayının sahibiydin be koca cemal

paketimin yenileneceğini ve kontöre ihtiyacım olduğunu 3 gün önceden hissedebilen amca gibi amca. <33

7MpgjN.jpg

cemal bey bin senedir tanışıyoruz, biz de öğrenciyiz fevo da öğrenci oldu hiçbir faydanızı görmedik ama olsun... bizim sevgimiz oggy'ninki gibi çıkara dayalı deyil...

bu oggy'e aldığın kontörlerle adam gb gb internet yapsın sonra foruma girip seni banlasın olacak iş mi ?

cemal bey bin senedir tanışıyoruz, biz de öğrenciyiz fevo da öğrenci oldu hiçbir faydanızı görmedik ama olsun... bizim sevgimiz oggy'ninki gibi çıkara dayalı deyil...
Fevoyla ekmek yedik de senle yavruya çay simit borcum olsun. Bu iş mahşer kokuyor. Tekbiiir. I
45f4d02bf9afa5f5746493b37e2a69a3.jpg

yaw he, hee

Fevoyla ekmek yedik de senle yavruya çay simit borcum olsun. Bu iş mahşer kokuyor. Tekbiiir. I
45f4d02bf9afa5f5746493b37e2a69a3.jpg

yaw he, hee

cemal bırak şimdi bu diğerlerini senin sanal kara sevdan, gelir diye yollarını beklediğin kim tabiki benim ta ayağına geldik bunlar neetti ?

cemal abi bizler de gelip bir baligini, iki birani icmek, dedikodunun belini kirmak isterdik lakin okuyorduk biz ya. Bu fivır bozuntusu bos bos gezinirken bir zahmet gelsin zaten yanina. Allah allahhhhh! Dellendirmeyin beni gece gece :(

mangalda hamsi yapıp iskender yedirmişti, unutmam bunları....

Yaaa özlemişim Oggy ile socrates in atışmalarınıııı <3

cemal abi bizler de gelip bir baligini, iki birani icmek, dedikodunun belini kirmak isterdik lakin okuyorduk biz ya. Bu fivır bozuntusu bos bos gezinirken bir zahmet gelsin zaten yanina. Allah allahhhhh! Dellendirmeyin beni gece gece :(
Hocam o da okuyordu bana geldiğinde. Biraz delice gibi görünüyor ama adam zeki 6.hissi kuvvetli. Cemal abisinden ona zarar gelmezdi idi. Madalyanın arka yüzü de; hazır firmalar rekabete girip 40 liralık ücret 20 liraya düşünce, üstelik hiç görmediği bir coğrafyayı, kültürü görmek onun için kaçırılmaz fırsattı. Yolu düşenleri beklerim. Başımla beraber.

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vay anasını fevo istanbul'dan zonguldak'a 20 liraya gitmiş. şimdi 150 liradan aşağı değildir. :(

Geri