Kontör yollim mi [emoji12]
Ne sandın yaprağım?
Ne sandın yaprağım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
paketimin yenileneceğini ve kontöre ihtiyacım olduğunu 3 gün önceden hissedebilen amca gibi amca. <33
![]()
Bu yavrucak bildim bileli çulsuz, kiyamam len.paketimin yenileneceğini ve kontöre ihtiyacım olduğunu 3 gün önceden hissedebilen amca gibi amca. <33
![]()
Fevoyla ekmek yedik de senle yavruya çay simit borcum olsun. Bu iş mahşer kokuyor. Tekbiiir. Icemal bey bin senedir tanışıyoruz, biz de öğrenciyiz fevo da öğrenci oldu hiçbir faydanızı görmedik ama olsun... bizim sevgimiz oggy'ninki gibi çıkara dayalı deyil...
Fevoyla ekmek yedik de senle yavruya çay simit borcum olsun. Bu iş mahşer kokuyor. Tekbiiir. I![]()
yaw he, hee
işte oggy mizahı :alkis:
Hocam o da okuyordu bana geldiğinde. Biraz delice gibi görünüyor ama adam zeki 6.hissi kuvvetli. Cemal abisinden ona zarar gelmezdi idi. Madalyanın arka yüzü de; hazır firmalar rekabete girip 40 liralık ücret 20 liraya düşünce, üstelik hiç görmediği bir coğrafyayı, kültürü görmek onun için kaçırılmaz fırsattı. Yolu düşenleri beklerim. Başımla beraber.cemal abi bizler de gelip bir baligini, iki birani icmek, dedikodunun belini kirmak isterdik lakin okuyorduk biz ya. Bu fivır bozuntusu bos bos gezinirken bir zahmet gelsin zaten yanina. Allah allahhhhh! Dellendirmeyin beni gece gece![]()