Ofsaytın ne olduğunu ilk seferde anlayan kızlar

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü
ofsaytın ne olduğunu ilk seferde anlayan kızlar

* ofsayt aslında sanıldığı kadar zor bir durum değildir fakat bu konunun espirisi çok fazla yapıldığı için tek seferde anlayan kızlarda sözlüğe konu olmuştur :rolleyes:

Terimsel olarak anlasılsada görünüm olarak anlanınmaz hiç.
Anlayanın heykelini dikmek gerek.

Ofsayttan anlayan kiza kiz denmez erkek fatma denir :D

artık sormaya çekiniyorum,çünkü okadar çok anlattılarki hala anlamadım IQdan şüpheleniyorum artık :D

Ofsaytı bilen kız her kız gibi kız işte. İnsan bilgiye aç bir mahlûk ve bunu da bilmeli bence.

Ekstra bir zeka veya algılama kabiliyeti yoktur. Normaldir.

Kızda suç yoktur, anlatamayan erkeğe kızmak lazım :)

Anlamayanlarda bir sorun vardır. :dusun: Yıllar önce kendi kendine çözmüş biri olarak konuşuyorum. :p Annemin karnından ofsaytı bilerek çıkmış da olabilirim bak. :p

la mango örneğini anlamak yemin ediyorum ofsayttan daha zor. skdjhs ofsaytı anlamak pek zor değil zaten, anlatması zor. :p

Günümüz kızları erkeklerden daha iyi biliyor :p
Bknz: Lethe :D

Öyle bir kız yok element uydurmayalım :D

mehmet diye kaybettigin büşrayida bilir tehlikelidir zekidir.p

Anasının karnından henüz doğmamış kız.

ne kadar abartılıyor bu ofsayt zımbırtısı

Sizin için anlatıyorum kızlar:

- Top sizdeyse ve pas atacağınız takım arkadaşınız, rakip kalecisi ve defans hattı arasındaysa* pas attığınız an ofsayta düşer, rakip takım serbest vuruş hakkını kazanır.

İstisnaları mevcuttur;

-Eğer siz rakip defans hattını geçmişseniz, takım arkadaşınıza pas atacağınızda arkadaşınızın topun gerisinde olması gerekir.

-Eğer bir adam ofsaytta duruyorsa, fakat kendisine atılan topa hareketlenmiyorsa buna pasif ofsayt denir ve oyun akışına devam edilir.

Bakın çok net anlattım gözünüzü seveyim anlayın. ;d

Geri