Ofsaytı Bilen Kız

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
Erkeklere göre bulunması zor olan bayan tipidir.
Bir bayan futboldan anlıyorum dediğinde 'o zaman ofsayt ne' anlat diye sorulan soruya, cevabı eksiksiz verebilen hatundur.​

Korkacaksın bu kızdan ;)

ZEkidir
Telefona aLi diye kaydettigin kişinin ayşe oldugunu biLir :D

Koruma altına alınması gereken türdür ..

mesela bknz = FaRaH

biktim yaninda maç izlenemeyen tip kiz ,
her duduk uflenmediginde 3 metre yukariya hoplayan elini kolunu suratine yediren tip
Capture.gif

Küçükken mahalle maçı yapmış kızdır..

ofsaytı bilmenin çok fazla abartıldığını düşünüyorum. ben biliyorum ve ufak bir dikkat sayesinde herkes öğrenebilir. bilmeyen kız futbola ilgisi olmayan, sadece takım tutmakla yetinen kızdır.

Ofsaytı bilen kız EmRe diye kaydettiğin Ece'yi bilir. :p Zeki olabilir. :)

Abartıp gereğinden fazla büyütmeyin artık, ofsaytı bilen kızlar birbirine hava atmaya başladı, benden söylemesi. :/

Erkeklere göre bulunması zor olan bayan tipidir.
Bir bayan futboldan anlıyorum dediğinde 'o zaman ofsayt ne' anlat diye sorulan soruya, cevabı eksiksiz verebilen hatundur.​

ofsayt yazamayan kız şekil 1-a kasdjaklsd

ofsayt bilmemek burda bir olgudur, ana tema kızların futboldan erkekler kadar anlamamasıdır ki çok normal, tesbih çekip köselenin topuklarına basmadıkları sürece de anlamasınlar da zaten ama anladıklarını sanabilirler .p

ofsayt yazamayan kız şekil 1-a kasdjaklsd

ofsayt bilmemek burda bir olgudur, ana tema kızların futboldan erkekler kadar anlamamasıdır ki çok normal, tesbih çekip köselenin topuklarına basmadıkları sürece de anlamasınlar da zaten ama anladıklarını sanabilirler .p
Futboldan anlıyorum evet buyur? :D

Geri